Reviews /

Wat zeggen onze deelnemers?

Ik ben erg tevreden over de opleiding en begeleiding van de docenten. Mooie afwisseling tussen praktijk en theorie. 

- Evelien -
Ik kreeg ontzettend veel energie van de docenten. De bevlogenheid heeft en geeft mij de drive om me er nog meer in te verdiepen en van het concept een succes te maken.

- Ton -
Ik kan de opleiding van harte aanbevelen en heb dat inmiddels ook een paar keer gedaan.

- Salvatore -
Met heel veel plezier de opleiding voor RegisterExecuteur gevolgd, de opleiding is zeer veel omvattend en intensief, maar zorgt er hierdoor wel voor dat je de benodigde informatie vergaart om dit in de praktijk goed en professioneel te kunnen toepassen, dit samen met de zeer uitgebreide automatisering en de ondersteuning van de helpdesk moet dit gaan lukken in de praktijk.

- Roelof -
Heel interessante en boeiende opleiding, zowel theoretisch als praktisch.
De dagen vlogen voorbij.

- Johan -
Ik ben heel tevreden over wat ik heb geleerd over erfrecht, testamentaire zaken, boedelen en afwikkelen van nalatenschappen. Ik ga met vertrouwen bouwen aan mijn adviesbureau. Heel fijn!

- Nicole -
Ik dacht dat de opleiding voor iemand met beperkte juridische achtergrond moeilijker te begrijpen zou zijn, maar door de goede uitleg en de praktijk erbij te betrekken, viel dit reuze mee.

- Scarlett -
Prima opleiding om de basis van boedelen te leren kennen en de handvatten te krijgen om
dossiers op te pakken en tot een goed einde te brengen


- Bertina -
De opleiding geeft inzicht in alle aspecten van het vak. Beide docenten zijn enthousiast, je voelt hun passie en kennis. Met hun persoonlijke ervaring en inzichten waren het inspirerende lesdagen. 

- Chris -
Een opleiding die ik zou aanbevelen omdat de docenten vakmanschap hebben en je echt leert hoe je in de praktijk de kennis kan toepassen.

- Sandra -
Gedegen vakinhoudelijke opleiding.

- Dinie -
Ondanks dat ik al jaren in het vak zit heb ik veel bijgeleerd, met name over de uitvaart en het belang om de wensen daaromtrent goed vast te leggen. Veel nuttige praktische tips.

- Annette -
Ik vond het een zeer leerzame en leuke opleiding. Praktisch ingestoken.

- Aswintha -
Ik heb genoten van de opleiding, alle voorbeelden en mogelijkheden.

- Charlotte -
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de opleiding, docenten en wijze van overdracht van kennis. Het waren lange (mede door reistijd) intensieve dagen waarbij af en toe tempo moest worden gemaakt om alles over te brengen. De sfeer was prima en draagt bij aan de kwaliteit.

- Peter -
Een stimulerende manier van kennisoverdracht, in een kleine groep enthousiaste mensen. Ruimte voor het stellen van individuele vragen. Ik had zelf geen idee wat te verwachten, maar ben inmiddels een enthousiast pleitbezorger voor het vak geworden.

- Elisabeth -
Een inhoudelijk sterke maar ook praktische opleiding.

- Hélène -
Deze opleiding neemt je in sneltreinvaart door alles in alles wat je in praktische, juridische en fiscale zin tegen gaat (!) komen bij het afwikkelen en voorbereiden van nalatenschappen.Hierdoor krijg je inderdaad een enorme voorsprong op mensen die dit nog nooit of nog nooit zo breed hebben meegemaakt. Hierna ben je een prima gesprekspartner voor specialisten in dit vak zoals notarissen, fiscalisten en boekhouders én kun je een baken van rust vormen voor mensen die er persoonlijk mee te maken krijgen (de nabestaanden of de aankomend nabestaanden…).

- Leonard -
De opleiding RegisterExecuteur kan ik aanbevelen. De kennis die je opdoet is onontbeerlijk voor de adviespraktijk van iedere financieel adviseur.

- Wilma -
Praktische opleiding door ervaren docenten die de praktijk ook goed begrijpen.

- Heimen -
Ik beveel deze opleiding van harte aan als voorbereiding op je rol van executeur. Zeer ervaren en betrokken docenten en een programma dat naast een prettig theoretisch kader, heel praktijkgericht is.

- Richard -
Zeer complete cursus met top docenten die hun brede kennis heel goed kunnen overbrengen.

- Sylvia -
Geweldige cursus ter voorbereiding van het werkveld RegisterExecuteur.

- Rafia -
Volledige opleiding met daarna een zeer compleet pakket aan mogelijkheden om RegisterExecuteur te worden met alle zorg die je je maar kunt wensen.

- Ellise -
Docenten zijn zeer kundig en op de hoogte van de actualiteiten.
Mijn intentie was zeker niet om hiermee mijn eigen executeurs-praktijk te beginnen en toch ben ik door de opleiding en alles wat ik gezien en geleerd heb enthousiast geworden om hier serieus over na te denken.

- Anouk -
Geweldige cursus met veel praktijkvoorbeelden en boeiend gepresenteerd. Je kunt meteen aan de slag.

- Lilian -
Tijdens de opleiding krijgt ieder de ruimte om zich te ontwikkelen tot RegisterExecuteur.
De docenten zijn kanjers die met de passie voor het vak anderen onderdompelen in de wereld van nalatenschappen. 

- Jolanda -
Voor beide docenten complimenten voor hun enthousiaste lesgeven.
Hun uitleg is duidelijk, het verhaal gestructureerd. De opleiding laat je de diverse aspecten van de nalatenschap zien. Een aanrader voor diegenen die écht geïnteresseerd zijn.
 

- Anja -
Een zeer uitgebreide opleiding waar je kennis zeker verrijkt wordt. De kennis en praktijkervaringen van de docenten maken de opleiding compleet. Er is heel goed nagedacht over de hele opzet van de stichting en de daarbij behorende ondersteuning. Je staat er niet alleen voor na het afronden van de opleiding.

- Olaf -
Na een overlijden moet er veel geregeld worden. Deze opleiding helpt daarbij. Het geeft een overzicht van taken ter voorbereiding op en na een overlijden die op de schouders van de nabestaanden rusten. In de opleiding heb ik stapsgewijs geleerd allerlei zaken snel en eenvoudig af te kunnen handelen.

- Sander -
De opleiding RegisterExecuteur heeft mij een heel ander zicht gegeven op testamenten en nalatenschappen en levenstestamenten.
RegisterExecuteur is echt een aanvulling op mijn huidige werk.

- Irma -
De docenten zijn gedreven mensen die kennis van zaken hebben en dat met passie over kunnen dragen op de cursisten. De cursus voorziet de cursisten in voldoende kennis, informatie en handvatten om hun toekomstige klanten te bedienen. Het Digitaal Nalatenschapsdossier is een mooie tool voor zowel RegisterExecuteur als klant(en).

- Florent -
Uitdagend lesmateriaal op een begrijpbare manier uitgelegd, waarbij er voor eenieder de tijd genomen wordt om elke vraag tot het laatste vraagteken uit te leggen.

- Eva -
Erg leerzaam, bevlogen docenten en fijn dat er zo’n goede ondersteuning is vanuit de Stichting.

- Marene -
Mooie praktisch ingerichte opleiding waarbij de noodzaak tot het inzetten van een specialist bij (het voorbereiden op) een overlijden duidelijk wordt.

- Harry -

Wilt u zich inschrijven voor deze opleiding?