Register RegisterExecuteurs /


Kies uw provincie

De RegisterExecuteurs die in dit register zijn opgenomen voldoen
aan de waarborgen die zijn verbonden aan RegisterExecuteur. Heeft u
vragen over een RegisterExecuteur dan kunt u altijd contact opnemen
met de centrale organisatie via telefoonnummer 036-7200918 of info@registerex.nl.

De deelnemerslijst van het register RegisterExecuteur biedt
belanghebbenden de gelegenheid met elkaar in contact te treden,
het is uitdrukkelijk niet toegestaan dat de contactgegevens van
de deelnemers voor acquisitie door derden worden gebruikt.

Drenthe

Mirjam Bos
 
Notariskantoor Mirjam Bos
T: 06-81690400
E: info[@]notarismirjam.nl
W: www.notarismirjam.nl


Ik ben Mirjam Bos, notaris en bewindvoerder, gespecialiseerd in familie- en erfrecht. Ben daarnaast estate-planner (fiscale planning), lid van de specialistenvereniging EPN en gediplomeerd mediator.

Ik heb bijna 20 jaar ervaring met het afwikkelen van nalatenschappen, zowel op emotioneel als zakelijk gebied. Als notaris en register-executeur regel ik alles met betrekking tot uw nalatenschap, uw testament, uw huwelijkse voorwaarden en uw polissen, zodat de afwikkeling van uw nalatenschap op zowel juridisch als praktisch gebied tot in de puntjes op de door u gewenste wijze geregeld wordt. Daarnaast fungeer ik graag als vraagbaak voor collega bewindvoerders of juristen en vind ik het leuk lezingen of les te geven over onderwerpen die in mijn vakgebied liggen.

Gertjan Brouwer

Uw gesprekspartner
T: 06-26776482
E: gertjan[@]uwgesprekspartner.nl
W: www.uwgesprekspartner.nl


In mijn contacten met klanten gaat het vaak over Vermogen en Onvermogen, Geld en Gedrag, Schenken en Ontvangen en over Nalaten. Het zijn in de praktijk vooral de senioren die rondlopen met vragen op het terrein van persoonlijke financiën en nalatenschap. Zij relativeren het leven, hebben (in)gezien dat ons verblijf hier van tijdelijke aard is en hebben ervaring met ziekte, de dood en verlies van grip op het eigen leven.

Ik zie het als mijn missie om mensen te helpen deze vragen rondom de dood en verlies van regie, niet langer als hete aardappels over het financiële bordje te schuiven, maar werkelijk stappen te zetten om de nalatenschap goed te regelen en drama’s te voorkomen voor het geval zij zelf geen besluiten meer kunnen nemen.

Ik zie mijzelf als een procesbegeleider: Ik denk met u na over uw [financiële] leven, en ook over uw [financiële] sterven. Dat doe ik op een realistische, nuchtere en vakbekwame manier. Ik help u de afwikkeling van uw nalatenschap goed voor te bereiden en zo nodig te komen tot het opstellen van een passend testament of levenstestament.

Als Register Executeur wikkel ik ook nalatenschappen af. Een bijzonder voorrecht dit voor mijn klanten en hun nabestaanden te mogen doen.

Hannie Schuurman
 
Hannie Schuurman RegisterExecuteur
T: 06-22265493
E: info[@]registerexecuteur.frl
W: www.registerexecuteur.frl

Hannie Schuurman
Een erfenis afwikkelen? Ik help u! Met praktische zaken en oplossingen voor moeilijke kwesties.

Er is één ding zeker in het leven; vroeg of laat, aan het eind gaan we allemaal dood. Hoe moet het als u er niet meer bent? Ik regel het! Zodat na uw dood geen dingen gebeuren die u niet wilt.

Als registerexecuteur neem ik regelzaken van u over, voor én na overlijden. Door mijn werk- en levenservaring, weet ik wat het betekent om naast mensen te staan. U treft in mij een deskundig adviseur. Ik kan direct voor u aan de slag. Ben betrokken en begaan, maar houd ook professionele afstand om mijn werk objectief te kunnen doen.

Gabriella Nauta-Sijzeling
 
Brink Nalatenschappen B.V.
T: 088-4887850
E: info[@]brinknalatenschappen.nl
W: www.brinknalatenschappen.nl


Wie is Gabriëlla Nauta

Na ruim 20 jaar in de bouw kwam mijn loopbaan bij een groot bouwbedrijf door faillissement helaas ten einde. De laatste 10 jaar bekleedde ik daar de functie van hoofd financiën met veel genoegen.

Nadien zocht ik een nieuwe uitdaging, liefst een combinatie van mensen met hun financiën. Dit heb ik gevonden in de tak van beschermingsbewind. Na het behalen van de noodzakelijke opleidingen ben ik door de rechtbank geaccrediteerd als beschermingsbewindvoerder.

In 2014 heb ik Brink Bewindvoering opgericht en velen hebben de weg al gevonden naar onze dienstverlening. Mensen kennen mij als integer en standvastig. Ik benader één en ander met mijn "Fryske" nuchterheid en ga voor praktische oplossingen.

Vanuit mijn positie als bewindvoerder krijg ik regelmatig met nalatenschappen te maken. Ook hierin staat de persoon met zijn financiën/nalatenschap centraal. Daarom heb ik in 2016 besloten om de opleiding tot RegisterExecuteur te volgen en mij hierin verder te specialiseren. Dit heeft geresulteerd in het oprichten van Brink Nalatenschappen.

Uw testament voorziet in uw financiële zaken, maar wat gebeurt er met uw huisdier, uw persoonlijke bezittingen, noem maar op. Alles wat niet bij de notaris geregeld wordt, maar wat u wel graag wilt beschrijven, wordt vastgelegd in uw nalatenschapsregistratie. Dit voorkomt veel persoonlijk leed. Daarnaast handel ik ook reguliere nalatenschappen af. Samen met u kijk ik naar het (levens) testament, beantwoord ik al uw vragen hieromtrent en zorg ik voor een goede afwikkeling, waarbij ik graag direct en helder met u communiceer.

Brink nalatenschappen is onderdeel van de Arie Brink groep. Door de nauwe banden met de daarin werkzame advocaten, financieel adviseurs en bewindvoerders, kan ik u ook op andere vlakken van dienst zijn. Tevens beschikt Brink Nalatenschappen over een uitgebreid netwerk met daarin onder andere notarissen, makelaars en uitvaartondernemers.

Schroom niet om eens vrijblijvend contact met mij op te nemen, ik sta u graag te woord.

Flevoland

Ronald Klaver

Bestendig Nalatenschapbeheer
T: 0229 - 29 53 26
E: info@bestendignalaten.nl
W: www.bestendignalaten.nl (in ontwikkeling)

Mijn naam is Ronald Klaver en ben als RegisterExecuteur werkzaam onder de naam Bestendig Nalatenschapbeheer. Bestendigheid is alles wat niet in zijn aard verandert. Een mens wordt geboren en zal weer sterven.

Sedert 1999 ben ik zelfstandig ondernemer. Ik heb een administratie- en belastingadviesbureau en heb mij gespecialiseerd in bedrijfsopvolgingsvraagstukken en bedrijfswaardering. Vanuit mijn praktijk heb ik gemerkt dat er behoefte is aan een vertrouwenspersoon die nabestaanden kan bijstaan bij de voorbereiding en afwikkeling van een nalatenschap.

Een overlijden kan zich aandienen ten gevolge van ouderdom, ziekte maar ook plotseling wegens een verkeersongeval of anderszins. In een situatie waarin je wordt geconfronteerd met het overlijden van een dierbare breekt een emotionele tijd aan. Naast het verdriet dat een naaste is heengegaan dient zich een aantal andere zaken aan zoals de verzorging van een uitvaart. Blijft de partner wel verzorgd achter; hoe zit het met een aangifte erfbelasting; waar bestaat een nalatenschap uit en wie heeft daar uiteindelijk recht op?

Het is raadzaam vroegtijdig te beginnen met het vastleggen van uw wensen en mogelijkheden zodat u weet dat uw vermogen later naar de juiste personen gaat. Dat u weet dat het fiscaal optimaal geregeld is. Dat u weet wie uw zaken later voortzet ingeval u zelfstandig ondernemer bent of bestuurder van een B.V.

Bij een nalatenschapsregistratie neem ik al uw wensen en mogelijkheden door en leg dit alles vast in een persoonlijk Digitaal Nalatenschap dossier. Al naar gelang de omstandigheden kunt u dit dossier up-to-date houden als zaken later aanpassing behoeven.

Het grote voordeel is dat alles op één plek digitaal wordt bijgehouden. Onnodig zoekwerk bij overlijden wordt voorkomen. Dit bespaart tijd, geld en geeft rust en zekerheid voor uw nabestaanden! Met een eigen persoonlijke inlogcode krijgen zij bovendien toegang tot dit dossier waardoor zij continue op de hoogte worden gehouden in de voortgang van de afwikkeling van de nalatenschap.

Mijn taak is het ontzorgen van uw nabestaanden. Bestendig "Het best voor nu tot aan het end".

Belt u gerust voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Sandra Kelder

Dinkgreve advies
T: 06-21502821
E: sandrakelder[@]dinkgreveadvies.nl
W: www.dinkgreveadvies.nl


Sinds 1993 ben ik werkzaam in de financiële branche. Vanaf 1999 ben ik zelfstandig ondernemer en als erkend hypothecair planner heb ik consumenten en zelfstandig ondernemers geadviseerd op het gebied van financiële planning.

Als gevolg van het  verlies van een dierbare heb ik ervaren dat het afwikkelen van een nalatenschap veel tijd kost. Mijn expertise als financieel adviseur kwam daarbij zeer goed van pas, met name als het gaat om de administratieve, financiële, juridische en fiscale consequenties.

Als RegisterExecuteur neem ik nabestaanden veel werk uit handen. Met mijn aanpak creëer ik overzicht in de administratie en financiën. Ook op het gebied van testament en levenstestament ben ik uw sparringpartner.

Roger Troost

Troost Nalatenschappen
T: 06 - 502 15 210
E: rt[@]troostnalatenschappen.nl
W: www.troostnalatenschappen.nl


Mijn naam is Roger Troost (1969). Sinds 1990 ben ik in verschillende functies binnen en buiten de accountancy werkzaam geweest. In 1998 heb ik mijn HEAO management economie en recht afgrond en sinds 2002 werkzaam als zelfstandig ondernemer. Steeds ben ik mijzelf blijven ontwikkelen door studie.

Door eigen ervaring weet ik als geen ander wat verlies van dierbaren inhoudt en wat na het overlijden allemaal geregeld moet worden, terwijl de gedachten daar helemaal niet naar staan. Ik als Register Executeur kan u daarbij adviseren en ondersteunen.

Maar waarom achteraf? Vooraf een goede inventarisatie maken van de wensen, kan zoveel bijdragen aan een snelle afwikkeling.

Ook de ondernemer sta ik bij in het voorbereiden of afwikkelen van een nalatenschap.

Ik ben aangesloten bij Stichting RegisterExecuteur en NOVEX en ben u graag van dienst in Noord Holland en Flevoland.

Gertjan Brouwer

Uw gesprekspartner
T: 06-26776482
E: gertjan[@]uwgesprekspartner.nl
W: www.uwgesprekspartner.nl


In mijn contacten met klanten gaat het vaak over Vermogen en Onvermogen, Geld en Gedrag, Schenken en Ontvangen en over Nalaten. Het zijn in de praktijk vooral de senioren die rondlopen met vragen op het terrein van persoonlijke financiën en nalatenschap. Zij relativeren het leven, hebben (in)gezien dat ons verblijf hier van tijdelijke aard is en hebben ervaring met ziekte, de dood en verlies van grip op het eigen leven.

Ik zie het als mijn missie om mensen te helpen deze vragen rondom de dood en verlies van regie, niet langer als hete aardappels over het financiële bordje te schuiven, maar werkelijk stappen te zetten om de nalatenschap goed te regelen en drama’s te voorkomen voor het geval zij zelf geen besluiten meer kunnen nemen.

Ik zie mijzelf als een procesbegeleider: Ik denk met u na over uw [financiële] leven, en ook over uw [financiële] sterven. Dat doe ik op een realistische, nuchtere en vakbekwame manier. Ik help u de afwikkeling van uw nalatenschap goed voor te bereiden en zo nodig te komen tot het opstellen van een passend testament of levenstestament.

Als Register Executeur wikkel ik ook nalatenschappen af. Een bijzonder voorrecht dit voor mijn klanten en hun nabestaanden te mogen doen.

Karin Vlug-Sweep

KMVB
T: 06-45450277
E: info[@]kvmb.nl
W: www.kvmb.nl


Mijn naam is Karin Vlug, ik ben zo’n 30 jaar actief werkzaam geweest in de gezondheidszorg. Naast mijn opleiding ziekenverpleging, heb ik Casemanagement, Bachelor of Social Work (BSW) ouderenzorg, HBO -Financieel zorgverlener en de opleiding RegisterExecuteur afgerond.

Mijn werkervaring bestaat uit twintig jaar verpleegkunde geriatrie en neurologie. Daarna heb ik zo’n 17 jaar als behandelaar/casemanager binnen de GGZ gewerkt en daar werkervaring en deskundigheid opgebouwd binnen de neuropsychiatrie, met name met betrekking tot de cognitieve, de psychiatrische en verslavingsproblematiek.

In 2013 ben ik mijn eigen bedrijf KVMB gestart waarbij ik mijn diensten als professioneel mentor, bewindvoerder en curator aanbied. Deze maatregel eindigt bij overlijden, mede daarom heb ik besloten de afwikkeling van het nalatenschap van begin tot einde te gaan verzorgen.

Het persoonlijk digitaal nalatenschapsdossier bij RegisterExecuteur geeft een open communicatie. De erfgenamen hebben doorlopend inzage in de voortgang bij de afwikkeling van het nalatenschap. De administratieve taken en de financiële en fiscale zaken worden zorgvuldig verzorgd. Natuurlijk legt KVMB rekening en verantwoording af over de verrichte werkzaamheden.

Bij leven kunt u het nalatenschapsdossier gebruiken om al u documenten met betrekking tot uw wensen over de nalatenschap hierin vast te leggen.

Desgewenst kan ik u hier tijdens een persoonlijk gesprek verder over informeren.

Friesland

Mirjam Bos
 
Notariskantoor Mirjam Bos
T: 06-81690400
E: info[@]notarismirjam.nl
W: www.notarismirjam.nl


Ik ben Mirjam Bos, notaris en bewindvoerder, gespecialiseerd in familie- en erfrecht. Ben daarnaast estate-planner (fiscale planning), lid van de specialistenvereniging EPN en gediplomeerd mediator.

Ik heb bijna 20 jaar ervaring met het afwikkelen van nalatenschappen, zowel op emotioneel als zakelijk gebied. Als notaris en register-executeur regel ik alles met betrekking tot uw nalatenschap, uw testament, uw huwelijkse voorwaarden en uw polissen, zodat de afwikkeling van uw nalatenschap op zowel juridisch als praktisch gebied tot in de puntjes op de door u gewenste wijze geregeld wordt. Daarnaast fungeer ik graag als vraagbaak voor collega bewindvoerders of juristen en vind ik het leuk lezingen of les te geven over onderwerpen die in mijn vakgebied liggen.

Hannie Schuurman
 
Hannie Schuurman RegisterExecuteur
T: 06-22265493
E: info[@]registerexecuteur.frl
W: www.registerexecuteur.frl

Hannie Schuurman
Een erfenis afwikkelen? Ik help u! Met praktische zaken en oplossingen voor moeilijke kwesties.

Er is één ding zeker in het leven; vroeg of laat, aan het eind gaan we allemaal dood. Hoe moet het als u er niet meer bent? Ik regel het! Zodat na uw dood geen dingen gebeuren die u niet wilt.

Als registerexecuteur neem ik regelzaken van u over, voor én na overlijden. Door mijn werk- en levenservaring, weet ik wat het betekent om naast mensen te staan. U treft in mij een deskundig adviseur. Ik kan direct voor u aan de slag. Ben betrokken en begaan, maar houd ook professionele afstand om mijn werk objectief te kunnen doen.

Wilma Hartog

WH Assurantiën
T: 06-53330400
E: whartog[@]wh-assurantien.nl
W: www.wh-assurantien.nl

Als RegisterExecuteur kan ik u helpen met betrekking tot de juridische, administratieve, financiële en fiscale voorbereiding en afwikkeling van uw nalatenschap. 

Dit gehele proces kan complex zijn. Bijvoorbeeld als er veel kapitaal is of er sprake is van samengestelde gezinnen of verstoorde familierelaties. Ik adviseer en ontzorg door samen met u het heden vast te leggen en de toekomst te plannen en te organiseren. 

Al 35 jaar begeleid ik hypotheek-, pensioen- en DGA-trajecten en stel ik vermogens- en financiële plannen op voor bedrijven, privépersonen en zelfstandigen. Sinds 13 jaar doe ik dit vanuit mijn eigen onderneming met een team toegewijde medewerkers. In de loop van de jaren heb ik me in verschillende onderwerpen verdiept. Vanuit een persoonlijke passie en door vragen die ik van klanten krijg. Zo ben ik ook gecertificeerd mediator waardoor ik kan bemiddelen in de juiste afwikkeling van een echtscheiding op het gebied van pensioen, hypotheek en verzekeringspolissen. 

Het geeft mij voldoening om klanten te helpen de juiste financiële keuzes te maken. Ik maak ze enerzijds bewust van hun financiële mogelijkheden, maar durf ook de risico’s te benoemen die ze bij bepaalde keuzes lopen. Uitdokteren wat een klant nodig heeft en bij hem past is waar ik veel energie van krijg. Klanten, medewerkers en zakelijke relaties geven terug dat ze mijn persoonlijke aanpak waarderen.

Ik nodig u graag uit om onder het genot van een kopje koffie kennis te maken.

Sjoerd P. Veenstra
 
Makelaarswerk
T: 0512-549545
M: 06-20266627
E: info[@]makelaarswerk.eu
W: www.testamoment.nl


In de afgelopen jaren kwam ik als Makelaar steeds vaker situaties tegen waarbij er onrust was bij familieleden, soms zelfs ruzie na het overlijden van een dierbare. Een onderwerp wat op kantoor hier dus vaak voorbij komt en waar ik meer van wilde weten. Met als resultaat:

Ik ben als Register Executeur benoemd, door deze benoeming kan ik inventariseren van de huidige situatie door middel van een digitaal nalatenschapdossier, adviseren op basis van de wensen en mogelijkheden.
&
Afwikkeling van een gehele nalatenschap in opdracht van de overledene, in opdracht van de erfgenamen/belanghebbenden of in opdracht van de Rechtbank.

U bent van harte welkom op mijn kantoor in Drachten of ik kom in overleg bij u thuis langs.

Met vriendelijke groet,
Sjoerd P. Veenstra
Register Executeur
Register Taxateur
Register Makelaar

Gabriella Nauta-Sijzeling
 
Brink Nalatenschappen B.V.
T: 088-4887850
E: info[@]brinknalatenschappen.nl
W: www.brinknalatenschappen.nl


Wie is Gabriëlla Nauta

Na ruim 20 jaar in de bouw kwam mijn loopbaan bij een groot bouwbedrijf door faillissement helaas ten einde. De laatste 10 jaar bekleedde ik daar de functie van hoofd financiën met veel genoegen.

Nadien zocht ik een nieuwe uitdaging, liefst een combinatie van mensen met hun financiën. Dit heb ik gevonden in de tak van beschermingsbewind. Na het behalen van de noodzakelijke opleidingen ben ik door de rechtbank geaccrediteerd als beschermingsbewindvoerder.

In 2014 heb ik Brink Bewindvoering opgericht en velen hebben de weg al gevonden naar onze dienstverlening. Mensen kennen mij als integer en standvastig. Ik benader één en ander met mijn "Fryske" nuchterheid en ga voor praktische oplossingen.

Vanuit mijn positie als bewindvoerder krijg ik regelmatig met nalatenschappen te maken. Ook hierin staat de persoon met zijn financiën/nalatenschap centraal. Daarom heb ik in 2016 besloten om de opleiding tot RegisterExecuteur te volgen en mij hierin verder te specialiseren. Dit heeft geresulteerd in het oprichten van Brink Nalatenschappen.

Uw testament voorziet in uw financiële zaken, maar wat gebeurt er met uw huisdier, uw persoonlijke bezittingen, noem maar op. Alles wat niet bij de notaris geregeld wordt, maar wat u wel graag wilt beschrijven, wordt vastgelegd in uw nalatenschapsregistratie. Dit voorkomt veel persoonlijk leed. Daarnaast handel ik ook reguliere nalatenschappen af. Samen met u kijk ik naar het (levens) testament, beantwoord ik al uw vragen hieromtrent en zorg ik voor een goede afwikkeling, waarbij ik graag direct en helder met u communiceer.

Brink nalatenschappen is onderdeel van de Arie Brink groep. Door de nauwe banden met de daarin werkzame advocaten, financieel adviseurs en bewindvoerders, kan ik u ook op andere vlakken van dienst zijn. Tevens beschikt Brink Nalatenschappen over een uitgebreid netwerk met daarin onder andere notarissen, makelaars en uitvaartondernemers.

Schroom niet om eens vrijblijvend contact met mij op te nemen, ik sta u graag te woord.

Gelderland

Alice van der Zwaag

Belasting & Advies Praktijk A. van der Zwaag
T: 033-2460698
E:info[@]belastingadviespraktijk.nl
W: www.belastingadviespraktijk.nl


Voor particulieren en ondernemers bied ik mijn expertise aan in de begeleiding van rouwprocessen en kennis en uitvoer van alle financiële en fiscale vraagstukken om zaken voor en na overlijden goed te regelen. Hierdoor kan op toekomstig te betalen erf- en schenkbelasting worden bespaard, waardoor vermogensafname wordt beperkt, voortgang van het bedrijf worden gerealiseerd en kunnen alle zaken rondom het overlijden makkelijk en snel worden georganiseerd.

Nabestaanden krijgen tijdens en na het overlijden passende hulp om alle zaken zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat er ook voor hen tijd is om bezig te zijn met het verwerken van hun verlies. Ook voor mensen die alleen zijn geeft het een geruststellend gevoel dat ze hun zaken goed geregeld weten.

Het samen invullen van een nalatenschapsplan voor het overlijden is hierbij van groot belang! Graag wil ik u uitnodigen om contact met mij op te nemen voor een gratis kennismakingsgesprek.

Willem van der Cammen
 
GWH Assurantiegroep B.V.
T: 024-3247600
E: RegisterExecuteur[@]ghw.nl
W: www.ghw.nl


Sinds 1996 werk ik bij GHW als financieel adviseur. Als financieel adviseur heb ik een goed inzicht in de financiële situatie van mijn relaties. Daarbij kijk ik vooral ook naar de lange termijn. Het einde van iemand zijn leven hoort daar ook bij. Als RegisterExecuteur help ik u graag bij de voorbereiding van de afwikkeling van uw nalatenschap en zo nodig bij het opstellen of aanpassen van uw testament of levenstestament. Na het overlijden is de afwikkeling van de nalatenschap bij mij ook in vertrouwde handen waarbij ik u en uw nabestaanden veel werk en zorgen uit handen kan nemen.

Ik hecht veel waarde aan de lange termijn relatie die ik met een relatie opbouw. Daarbij is wederzijds vertrouwen heel belangrijk. Want vertrouwen is de basis van een gezonde samenwerking. Eerlijkheid en oprechtheid zijn daarbij voor mij heel belangrijk. Dat kunt u dan ook van mij verwachten.

Claartje Nienhuis-Romkes

Excellent Nalatenschapsadvies
T: 06-43877597
E:info[@]excellentadvies.nl
W: www.excellentnalatenschapsadvies.nl


Sinds 2000 werk ik als bedrijfsadviseur en coach voor twee specifieke doelgroepen namelijk ondernemers en particulieren.

Ondernemers adviseer ik bij het realiseren van hun droom, namelijk het succesvol runnen van een eigen bedrijf. U kunt daarbij denken aan het schrijven van een ondernemersplan, het verrichten van marktonderzoek, het aanvragen van financiering en het versterken van de ondernemerscompetenties. Ook adviseer ik regelmatig bij een dreigende bedrijfsbeëindiging.

Particulieren coach ik bij levensvragen, uitdagingen op de werkvloer, persoonlijk leiderschap en bij (dreigende) uitval zoals een burn-out. Mijn aanpak kenmerkt zich door rust en ruimte met als doel iemand zo gauw mogelijk weer in zijn eigen kracht te krijgen. Mensen vinden het heel belangrijk om zelf weer de regie te hebben en bewust eigen keuzes te kunnen maken. Dat versterkt de beleving van geluk en succes. In essentie droomt iedereen toch van een gelukkig leven.

Maar wat als één van uw dromen plotseling ten einde komt door ziekte of overlijden? De meeste mensen die in de kracht van hun leven zijn denken daar liever niet over na of stellen het uit.

Eén ding weet u zeker, u wilt uw omgeving niet belasten met het afhandelen van zaken na uw overlijden. Of dat nu gaat over uw uitvaart, uw nalatenschap, uw bedrijf of uw huisdieren, als Register Executeur weet ik inmiddels dat alles staat of valt met een goede voorbereiding van uw nalatenschap. Ik neem u graag stap voor stap mee in dat proces.

Ik bied eerlijk en integer advies en ben een deskundige sparringpartner. Daarnaast beschik ik over een uitgebreid netwerk van specialisten dat ik graag inzet in uw belang. Kiest u voor mij dan neem ik u graag het werk uit handen en creëer ik zoveel mogelijk rust en ruimte.

Marjolijn de Regt

De Regt Family office
T: 06 - 14 04 13 66
E: marjolijn@deregtfamilyoffice.nl
W: www.deregtfamilyoffice.nl
Manuel Kanbier

ERFplanner
T: 085- 130 1284
E: info[@]erfplanner.nl
W: www.erfplanner.nl


"Duidelijkheid over uw erfenis zorgt voor rust bij uzelf en uw nabestaanden"

Dat wil ik aan zoveel mogelijk mensen uitdragen.

Ik ben Manuel Kanbier. Ik ben Erkend Financieel adviseur en tevens RegisterExecuteur. Tijdens mijn bijna 20 jaar ervaring in de financiële dienstverlening heb ik veel zaken op financieel gebied steeds complexer zien worden. Zo ook op het gebied van erfenissen. Familiebanden worden steeds losser en ook samengestelde gezinnen komen steeds vaker voor. Tevens is er een toename van het aantal ruzies die ontstaan bij het afhandelen van de erfenis.
Vaak is onduidelijkheid over de erfenis de ontsteker van veel onenigheid. Als RegisterExecuteur help ik u niet alleen uw erfenis af te handelen maar ook om deze goed voor te bereiden. Dit zorgt voor rust, bij zowel uzelf als bij uw nabestaanden.

Marijke Wijnhoven

Marijke Wijnhoven FP-4U
T: 06 – 54 76 25 41
E: marijke[@]marijkewijnhoven.nl
W: www.marijkewijnhoven.nl


Mijn praktijk richt zich op advies en hulp bij vragen die met afscheid te maken hebben.

Ik breng uw hart, hoofd en geld met elkaar in verbinding. Juist bij een afscheid is het belangrijk om naar uw innerlijke stem te luisteren. Wat is voor u belangrijk? En welk aspect is belangrijker dan het andere?

Ik ontzorg u door een veelheid aan praktische zaken van u over te nemen. Ik help u om inzicht en overzicht te krijgen en te houden in een emotionele en hectische periode. Ik doe dat met betrokkenheid en empathie. Dat geeft u rust!

Kijk gerust op mijn website www.marijkewijnhoven.nl voor meer informatie. En voel u vrij om contact met mij op te nemen. Een eerste inventariserend gesprek is geheel vrijblijvend.

Ik ben executeur en gevolmachtigde. Ook kan ik als vereffenaar optreden.
Mijn klanten zijn toekomstige erflaters, nabestaanden en mensen die gaan scheiden.

Het is mijn doel mensen te helpen hun dromen te realiseren door hen zo veel als mogelijk financieel zelfstandig te laten zijn. Dat helpt om het ook mentaal te (kunnen) zijn.

Drs. John Mossou

Nalatenschapsdeskundige
T: 06-53757195
E: john.mossou[@]nalatenschapsdeskundige.nl
W: www.nalatenschapsdeskundige.nl


Door familie, vrienden en bekenden werd ik, ook toen ik nog geen RegisterExeceuteur, was al ingeschakeld bij het voorbereiden en afwikkelen van nalatenschappen. Het is zelfs de aanleiding geweest om gecertificeerd Register Executeur te worden.

Mijn interne drive is mensen te helpen. Ik weet uit ervaring hoe ingewikkeld, tijdrovend het kan zijn om je weg te vinden in het voorbereiden en afwikkelen van nalatenschappen. Je bent je er vermoedelijk niet van bewust dat je risico’s loopt en dat je rekening moet houden met diverse tijdslimieten of dat je te veel belasting kan betalen als je het niet goed (vooraf) regelt. Je moet een deskundig zijn op juridisch, fiscaal, financieel en administratief gebied en je moet de vaardigheden hebben om goed te kunnen plannen en organiseren en de regie te voeren. Soms moet je bij het afwikkelen van nalatenschappen kunnen omgaan met conflicten.

Niet iedereen kan of wil dat. Ik help je dan graag bij het voorbereiden en afwikkelen van de nalatenschappen.

Ik ben universitair afgestudeerd in de bedrijfseconomie (Drs). Het studeren nog niet moe heb ik vervolgens postdoctoraal accountancy gedaan en gewerkt bij een Register-Accountantskantoor, waardoor ik met cijfers, administraties, jaarrekeningen en fiscale zaken prima uit de voeten kan. Om die reden kan ik ook ondernemers uitstekend helpen. Ik heb verder de HEAO richting Economisch-Juridisch (rechten) succesvol afgerond.
Als manager bedrijfsvoering in de zorg ben ik gewend te plannen en organiseren en de regie te voeren.
Via de opleiding Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) heb ik mij o.a. gespecialiseerd in conflicthantering.
En “last but not least” ik ben RegisterExecuteur.

Ik wil graag samen met jou kijken wat je bezighoudt en wat daaraan gedaan kan worden.
Het eerste oriënterende gesprek is voor jou kosteloos, dus waarom zou je aarzelen om me te bellen?
Ik hoor graag van je !

John Corbeel

Corbeel accountants & adviseurs B.V.
T: 06-51898929
E: j.corbeel[@]corbeel.nl
W: www.corbeel.nl


Ik ben ruim 30 jaar werkzaam in de accountancy en fiscale aangifte-en adviespraktijk.
Als MKB accountant en Register belastingconsulent. Binnen ons kantoor hebben wij ons gespecialiseerd in Estateplanning. Ik ben dan ook ingeschreven in het REP (Register Estate Planners).
Estateplanning is het gestructureerd regelen van de overgang van vermogen naar de volgende generatie. Doel daarbij is de wensen van de erflater(s) volledig tot hun recht laten komen op een fiscaal vriendelijke manier, maar ook op de juridisch gewenste wijze.

In het verlengde van de estateplanning houd ik mij ook bezig met het voorbereiden en afwikkelen van nalatenschappen. Ik ben als gecertificeerd RegisterExecuteur aangesloten bij de Stichting RegisterExecuteurs.

Voorbereiden betekent samen met de cliënt een inventarisatie maken van de wensen met betrekking tot zijn of haar nalatenschap. De juridische aspecten en fiscale voetangels en klemmen in beeld brengen en daarbij de advisering over het wegnemen hiervan. Vastleggen van het hele spectrum in het Digitale Nalatenschapsdossier, waarbij de cliënt ook toegang tot dit elektronische dossier kan krijgen. Dit alles geeft rust.
Afwikkelen houdt in de nabestaanden terzijde staan bij het vele (regel)werk dat in een toch al emotionele periode te doen is. Daarnaast uiteraard de wensen van de erflater ten uitvoer brengen (testament, codicil, uitvaartwensen etc.) Maar ook het verzorgen van de laatste aangifte inkomstenbelasting en de aangifte erfbelasting. Tijdens dit proces worden ook alle erfgenamen continu op de hoogte gehouden van de voortgang. Nabestaanden ontzorgen, dat is daarbij mijn drive.

Bel of mail mij gerust voor een kosteloos oriënterend gesprek, waarbij ik de mogelijk prangende vragen kan beantwoorden en kan aangeven wat ik voor u kan betekenen.
Uiteraard is dit gesprek geheel vrijblijvend.

Schroom niet; uit ervaring weet ik dat het voorbereiden en afwikkelen van een nalatenschap een complexe en tijdrovende zaak is. En fiscaal is er vaak meer te besparen dan men in het algemeen denkt.

Janine Bos
 
DeMarge RegisterExecuteur
T: 0543-789654
E: janinebos[@]demarge-registerexecuteur.nl
W: www.demarge-registerexecuteur.nl

"Achter een traan van verdriet zit een glimlach van herinneringen"


Na veel verschillende werkervaringen zowel in de zorg als in de administratieve sector ben ik in 2012 als bewindvoerder gestart.
Met enige regelmaat krijg ik van rechthebbenden en hun familie de vraag of ik ook na hun overlijden de nalatenschap wil afhandelen.

Dat is voor mij de reden om de opleiding RegisterExecuteur te gaan volgen. In november 2018 heb ik deze afgesloten.
En waar nu beschermingsbewind stopt, kan een RegisterExecuteur verder. Dit zorgt voor rust voor en na overlijden.

Maar ook als u niet onder bewind staat, kan ik u helpen bij het voorbereiden en afwikkelen van uw nalatenschap. Samen kunnen we al uw wensen bespreken en vastleggen in het digitaal nalatenschapsdossier, zodat uw nabestaanden hier niet over na hoeven te denken.

Maak vrijblijvend een afspraak. We zorgen er dan samen voor dat uw nabestaanden de glimlach van herinneringen vinden.

Gera Janssen

Van Nu en voor Later
T: 026 - 361 16 36
E: gera.janssen[@]vannu.nu
W: www.vannuenvoorlater.nl


Mijn bedrijf Vannu en voor Later richt zich op het advies en begeleiding m.b.t. nalatenschappen / testamenten / erfbelasting.
 
Doelgroep:
Particulieren en ondernemers
 
Kwalificaties:
Erkend Financieel Adviseur en RegisterExecuteur 
 
Onze missie: 
Naast het regelen van de uitvaart zijn er bij een overlijden allerlei financiële, praktische en fiscale zaken af te handelen. De afwikkeling van een nalatenschap betreft dan ook meer dan de verdeling van de erfenis. De afwikkeling kan complex zijn. Zeker als er veel bezit, zoals vastgoed en kapitaal is. Of als je te kampen hebt met verstoorde familierelaties. Als onafhankelijk register executeur ontlasten wij de nabestaanden. Wij houden rekening met emoties van de nabestaanden maar volgen de wensen van een overledene. Bovendien zorgen wij voor een vlotte afwikkeling. We weten wat er bij komt kijken en welke stappen genomen moeten worden. Vannu verricht alle werkzaamheden die nodig zijn. Het scheelt je veel werk en een hoop zorgen. Een executeur benoem je in je testament. Daarnaast zijn wij in te schakelen op het moment van afwikkeling als onpartijdig deskundige. Naast onze kosten betaal je erfbelasting en notariskosten. Wij willen dat er zoveel mogelijk van de erfenis voor de nabestaanden overblijft. De wettelijk vastgestelde beloning voor een executeur is 1% van waarde van het vermogen op de datum van overlijden. Ons tarief is in de regel voordeliger.

Vannu. faciliteert de ondernemende mens bij alle facetten van het leven. Het overlijden is daar een onderdeel van. Ook staan we particulieren en ondernemers bij op een breed financieel gebied, zoals verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Ook helpen we bij het kopen of verkopen van een woning. Tot slot alle zaken waarmee je te maken hebt in je werkzame leven. Als medewerker of als ondernemer. Het menselijke aspect van ons werk vinden wij het meest aantrekkelijk. Wij houden van mensen, hun boeiende leven en alle geregeldheden en ongeregeldheden die daarbij komen kijken.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Wim Boerman
 
Van Ree Finance Consultants BV
T: 0343-415940
E: wboerman[@]vanreefc.nl
W: www.vanreefc.nl

Een overlijden is een ingrijpende gebeurtenis. Er breekt een tijd aan waarin een verlies verwerkt moet worden. Tegelijk ook een periode waarin veel geregeld moet worden: de nalatenschap moet afgewikkeld worden. Dat voelt heel dubbel. Daarom is het goed om te weten dat u zich bij de afwikkeling door mij kunt laten bijstaan.

Laat ik mij eerst even voorstellen. Mijn naam is Wim Boerman. Sinds 2010 ben ik als adviseur verbonden aan Van Ree Finance Consultants BV, een adviesorganisatie met vestigingen in Alphen aan den Rijn, Barneveld, Doorn, Geldermalsen, Nieuwegein en Zwolle. Inmiddels houd ik mij al 25 jaar bezig met erfrecht. Mijn inschrijving in het Register Belastingadviseurs, het Register Estate Planners en het Register Executeurs staan er borg voor dat mijn vakkennis door middel van cursussen continu up-to-date wordt gehouden.

In de loop van de jaren heb ik een netwerk van deskundige en betrouwbare notarissen, makelaars, taxateurs e.d. opgebouwd. Zit er een onderneming in de nalatenschap dan heeft Van Ree Finance Consultants BV een register valuator (een deskundige op het gebied van de waardebepaling van ondernemingen) beschikbaar.

Een goede afwikkeling van een nalatenschap begint bij een goede voorbereiding. Ik leg u graag uit hoe het erfrecht werkt en beoordeel of er een (wijziging van het) testament nodig is en huwelijkse voorwaarden of samenlevingscontracten nog bij de tijd zijn en passen bij uw huidige omstandigheden. Verder kan ik een schatting maken van de verschuldigde erfbelasting met behulp van door mij zelf ontwikkelde rekenmodellen.

Kort samengevat: ik help u graag bij de voorbereiding en de afwikkeling van een nalatenschap. Dat bespaart u veel zorgen en daarbij wordt u veel (regel)werk uit handen genomen.

Tanny Snaar
 
Tanny Snaar RegisterExecuteur
T: 06-53143876
E: tannysnaar[@]gmail.com
W: www.tannysnaar.nl


Mijn naam is Tanny Snaar en al jarenlang actief in de Assurantiebemiddeling en Financiële Planning. Recentelijk heb ik de opleiding RegisterExecuteur gevolgd. Per 1 juli 2014 dan ook actief in dit beroep.

Vanuit mijn ervaring met klanten merkte ik op dat, na het overlijden van een naaste, men niet voldoende ruimte krijgt voor rouw. Na de uitvaart moet nog zo veel geregeld worden op administratief en financieel gebied. Vaak word ik benaderd door klanten met de vraag: weet jij iemand die ons hiermee kan helpen?
Aangezien ik mijn assurantiekantoor volledig toe kan vertrouwen aan mijn medewerkers ben ik mij persoonlijk volledig gaan richten op het beroep van executeur. Ook in de toekomst wil ik mij graag dienstbaar maken voor de maatschappij en bezig blijven met het in kaart brengen en afhandelen van nalatenschappen.

Door klanten word ik gezien als betrokken, onpartijdig, pragmatisch en sterk oplossingsgericht met kennis van wet- en regelgeving. Ik hoop deze eigenschappen te kunnen inzetten voor mijn nieuwe uitdaging.
Mijn kantoor is gevestigd in Andelst waaruit ik in de provincie Gelderland de regio Arnhem, Nijmegen en Tiel bedien.
 

Robert-Jan van der Kaaden

4Sure Hypotheken & Verzekeren
T: 0318-672525
E: ede[@]4sure.advies.nl
W: www.4sureadvies.nl
Hanneke Bekke

Hanneke Bekke Register executeur & meer
T: 06 - 513 65 943
E: hanneke[@]hannekebekke.nl
W: www.hannekebekke.nl


Als Register Executeur help en adviseer ik met de juridische, administratieve, financiële en fiscale voorbereiding en afwikkeling van een nalatenschap. Voor rust en helderheid. Voor uzelf. Voor uw nabestaanden. In mijn werk zijn persoonlijk, begrijpelijk, integer en professioneel de leidraad.

Sabine Zeiss

AdOtium
T: 06-44926245
E: post[@]adotium.nl
W: www.rustvooru.nl


Mijn basis zit in de zorg. Ik kijk eerst naar U en dan naar uw financiën. Daardoor kan ik u optimaal adviseren en ontzorgen.

"op het moment dat iemand wegvalt door overlijden, is er een leegte in je leven. Er is tijd nodig voor rouwen en daarna voor verder gaan. Regelzaken en financiële gevolgen van het overlijden, zijn een extra belasting in zo’n moeilijke tijd. Gun uzelf of uw nabestaanden de rust van een RegisterExecuteur"

www.rustvooru.nl

Mijn carrière begon in de geestelijke gezondheidszorg. Ik begeleidde mensen met vraagstukken waar zij in het dagelijks leven tegenaan liepen. Ik heb collega’s gecoacht en getraind en heb dit altijd met veel plezier gedaan.

Enige tijd na de geboorte van mijn dochter werd ik bewindvoerder. Een bewindvoerder regelt de financiële zaken van mensen die dat zelf niet (meer) kunnen (denk aan dementie, autisme, depressie, veel ziekenhuisopnames etc). Hierdoor kon ik vanuit huis te werken en zelf voor mijn dochter zorgen. Later bleek dat mijn sociale achtergrond gecombineerd met mijn liefde voor cijfers een ideale combinatie was voor bewindvoering.

Nu ben ik tevens RegisterExecuteur. Ook hier vind ik weer de combinatie van ontzorgen en praktische hulp. Bewindvoering en de afwikkeling van een nalatenschap passen bijzonder goed bij elkaar. Als uw zaken al in beeld zijn, kost afwikkelen minder tijd en geld.

De voorbereiding van nalatenschappen is nuttig voor iedereen. Een goede voorbereiding is het halve werk. Het geeft rust als je weet dat je zaken na overlijden netjes afgehandeld worden.

Neemt u gerust contact met mij op om te ontdekken of ik iets voor u kan betekenen.

Groningen

Hannie Schuurman
 
Hannie Schuurman RegisterExecuteur
T: 06-22265493
E: info[@]registerexecuteur.frl
W: www.registerexecuteur.frl

Hannie Schuurman
Een erfenis afwikkelen? Ik help u! Met praktische zaken en oplossingen voor moeilijke kwesties.

Er is één ding zeker in het leven; vroeg of laat, aan het eind gaan we allemaal dood. Hoe moet het als u er niet meer bent? Ik regel het! Zodat na uw dood geen dingen gebeuren die u niet wilt.

Als registerexecuteur neem ik regelzaken van u over, voor én na overlijden. Door mijn werk- en levenservaring, weet ik wat het betekent om naast mensen te staan. U treft in mij een deskundig adviseur. Ik kan direct voor u aan de slag. Ben betrokken en begaan, maar houd ook professionele afstand om mijn werk objectief te kunnen doen.

Gabriella Nauta-Sijzeling
 
Brink Nalatenschappen B.V.
T: 088-4887850
E: info[@]brinknalatenschappen.nl
W: www.brinknalatenschappen.nl


Wie is Gabriëlla Nauta

Na ruim 20 jaar in de bouw kwam mijn loopbaan bij een groot bouwbedrijf door faillissement helaas ten einde. De laatste 10 jaar bekleedde ik daar de functie van hoofd financiën met veel genoegen.

Nadien zocht ik een nieuwe uitdaging, liefst een combinatie van mensen met hun financiën. Dit heb ik gevonden in de tak van beschermingsbewind. Na het behalen van de noodzakelijke opleidingen ben ik door de rechtbank geaccrediteerd als beschermingsbewindvoerder.

In 2014 heb ik Brink Bewindvoering opgericht en velen hebben de weg al gevonden naar onze dienstverlening. Mensen kennen mij als integer en standvastig. Ik benader één en ander met mijn "Fryske" nuchterheid en ga voor praktische oplossingen.

Vanuit mijn positie als bewindvoerder krijg ik regelmatig met nalatenschappen te maken. Ook hierin staat de persoon met zijn financiën/nalatenschap centraal. Daarom heb ik in 2016 besloten om de opleiding tot RegisterExecuteur te volgen en mij hierin verder te specialiseren. Dit heeft geresulteerd in het oprichten van Brink Nalatenschappen.

Uw testament voorziet in uw financiële zaken, maar wat gebeurt er met uw huisdier, uw persoonlijke bezittingen, noem maar op. Alles wat niet bij de notaris geregeld wordt, maar wat u wel graag wilt beschrijven, wordt vastgelegd in uw nalatenschapsregistratie. Dit voorkomt veel persoonlijk leed. Daarnaast handel ik ook reguliere nalatenschappen af. Samen met u kijk ik naar het (levens) testament, beantwoord ik al uw vragen hieromtrent en zorg ik voor een goede afwikkeling, waarbij ik graag direct en helder met u communiceer.

Brink nalatenschappen is onderdeel van de Arie Brink groep. Door de nauwe banden met de daarin werkzame advocaten, financieel adviseurs en bewindvoerders, kan ik u ook op andere vlakken van dienst zijn. Tevens beschikt Brink Nalatenschappen over een uitgebreid netwerk met daarin onder andere notarissen, makelaars en uitvaartondernemers.

Schroom niet om eens vrijblijvend contact met mij op te nemen, ik sta u graag te woord.

Sjoerd P. Veenstra
 
Makelaarswerk
T: 0512-549545
M: 06-20266627
E: info[@]makelaarswerk.eu
W: www.testamoment.nl


In de afgelopen jaren kwam ik als Makelaar steeds vaker situaties tegen waarbij er onrust was bij familieleden, soms zelfs ruzie na het overlijden van een dierbare. Een onderwerp wat op kantoor hier dus vaak voorbij komt en waar ik meer van wilde weten. Met als resultaat:

Ik ben als Register Executeur benoemd, door deze benoeming kan ik inventariseren van de huidige situatie door middel van een digitaal nalatenschapdossier, adviseren op basis van de wensen en mogelijkheden.
&
Afwikkeling van een gehele nalatenschap in opdracht van de overledene, in opdracht van de erfgenamen/belanghebbenden of in opdracht van de Rechtbank.

U bent van harte welkom op mijn kantoor in Drachten of ik kom in overleg bij u thuis langs.

Met vriendelijke groet,
Sjoerd P. Veenstra
Register Executeur
Register Taxateur
Register Makelaar

Mirjam Bos
 
Notariskantoor Mirjam Bos
T: 06-81690400
E: info[@]notarismirjam.nl
W: www.notarismirjam.nl


Ik ben Mirjam Bos, notaris en bewindvoerder, gespecialiseerd in familie- en erfrecht. Ben daarnaast estate-planner (fiscale planning), lid van de specialistenvereniging EPN en gediplomeerd mediator.

Ik heb bijna 20 jaar ervaring met het afwikkelen van nalatenschappen, zowel op emotioneel als zakelijk gebied. Als notaris en register-executeur regel ik alles met betrekking tot uw nalatenschap, uw testament, uw huwelijkse voorwaarden en uw polissen, zodat de afwikkeling van uw nalatenschap op zowel juridisch als praktisch gebied tot in de puntjes op de door u gewenste wijze geregeld wordt. Daarnaast fungeer ik graag als vraagbaak voor collega bewindvoerders of juristen en vind ik het leuk lezingen of les te geven over onderwerpen die in mijn vakgebied liggen.

Limburg

Kim Cremers

Parkstad Adviesgroep
T: 045-8501542
E: info[@]parkstad-adviesgroep.nl
W: in ontwikkeling


Sinds 2002 ben ik in het mooie limburgse actief in de financiële branche. Een sector waar ik veel uitdaging en voldoening vindt. Het blijft ontzettend boeiend om voor mensen het financiële plaatje in kaart te brengen en hen daar waar nodig deskundig te adviseren. Het is voor mij heel belangrijk om voor mijn klanten meer te betekenen en het uiterste en meest optimale mogelijk te maken. Ieder obstakel is te overwinnen.

Door mijn persoonlijke betrokkenheid en brede kennis op fiscaal, verzekering en hypotheekvakgebied was de stap naar het adviseren inzake nalatenschappen een stap om de cirkel rond te maken. Hierdoor kan ik mijn klanten adviseren, begeleiden en ontzorgen zelfs tot het einde van hun leven. Op deze manier kan ik de achtergebleven erfgename(n) ondersteunen in een zeer emotionele, heftige periode, waarin veel snelle beslissingen verwacht worden. Graag wil ik ervoor zorgen dat alle wensen van de overledene verwezenlijkt worden.

De meest ideale situatie kunnen we samen creëren, als we tijdens uw leven kennismaken. Zodat we de situatie vooraf kunnen inventariseren en registreren. Hierbij komen er vaak zaken en wensen naar voren. Graag wil ik adviseren naar de mogelijkheden, zodat het afwikkelen bij een toekomstig overlijden soepel en naar wens verloopt.

Wilt u hier eens rustig met mij over nadenken, dan kom ik graag bij u langs. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij ons op kantoor. Een eerste gesprek is geheel vrijblijvend, dus neem gerust contact met ons op.

Willem van der Cammen
 
GWH Assurantiegroep B.V.
T: 024-3247600
E: RegisterExecuteur[@]ghw.nl
W: www.ghw.nl


Sinds 1996 werk ik bij GHW als financieel adviseur. Als financieel adviseur heb ik een goed inzicht in de financiële situatie van mijn relaties. Daarbij kijk ik vooral ook naar de lange termijn. Het einde van iemand zijn leven hoort daar ook bij. Als RegisterExecuteur help ik u graag bij de voorbereiding van de afwikkeling van uw nalatenschap en zo nodig bij het opstellen of aanpassen van uw testament of levenstestament. Na het overlijden is de afwikkeling van de nalatenschap bij mij ook in vertrouwde handen waarbij ik u en uw nabestaanden veel werk en zorgen uit handen kan nemen.

Ik hecht veel waarde aan de lange termijn relatie die ik met een relatie opbouw. Daarbij is wederzijds vertrouwen heel belangrijk. Want vertrouwen is de basis van een gezonde samenwerking. Eerlijkheid en oprechtheid zijn daarbij voor mij heel belangrijk. Dat kunt u dan ook van mij verwachten.

Drs. John Mossou

Nalatenschapsdeskundige
T: 06-53757195
E: john.mossou[@]nalatenschapsdeskundige.nl
W: www.nalatenschapsdeskundige.nl


Door familie, vrienden en bekenden werd ik, ook toen ik nog geen RegisterExeceuteur, was al ingeschakeld bij het voorbereiden en afwikkelen van nalatenschappen. Het is zelfs de aanleiding geweest om gecertificeerd Register Executeur te worden.

Mijn interne drive is mensen te helpen. Ik weet uit ervaring hoe ingewikkeld, tijdrovend het kan zijn om je weg te vinden in het voorbereiden en afwikkelen van nalatenschappen. Je bent je er vermoedelijk niet van bewust dat je risico’s loopt en dat je rekening moet houden met diverse tijdslimieten of dat je te veel belasting kan betalen als je het niet goed (vooraf) regelt. Je moet een deskundig zijn op juridisch, fiscaal, financieel en administratief gebied en je moet de vaardigheden hebben om goed te kunnen plannen en organiseren en de regie te voeren. Soms moet je bij het afwikkelen van nalatenschappen kunnen omgaan met conflicten.

Niet iedereen kan of wil dat. Ik help je dan graag bij het voorbereiden en afwikkelen van de nalatenschappen.

Ik ben universitair afgestudeerd in de bedrijfseconomie (Drs). Het studeren nog niet moe heb ik vervolgens postdoctoraal accountancy gedaan en gewerkt bij een Register-Accountantskantoor, waardoor ik met cijfers, administraties, jaarrekeningen en fiscale zaken prima uit de voeten kan. Om die reden kan ik ook ondernemers uitstekend helpen. Ik heb verder de HEAO richting Economisch-Juridisch (rechten) succesvol afgerond.
Als manager bedrijfsvoering in de zorg ben ik gewend te plannen en organiseren en de regie te voeren.
Via de opleiding Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) heb ik mij o.a. gespecialiseerd in conflicthantering.
En “last but not least” ik ben RegisterExecuteur.

Ik wil graag samen met jou kijken wat je bezighoudt en wat daaraan gedaan kan worden.
Het eerste oriënterende gesprek is voor jou kosteloos, dus waarom zou je aarzelen om me te bellen?
Ik hoor graag van je !

Marijke Wijnhoven

Marijke Wijnhoven FP-4U
T: 06 – 54 76 25 41
E: marijke[@]marijkewijnhoven.nl
W: www.marijkewijnhoven.nl


Mijn praktijk richt zich op advies en hulp bij vragen die met afscheid te maken hebben.

Ik breng uw hart, hoofd en geld met elkaar in verbinding. Juist bij een afscheid is het belangrijk om naar uw innerlijke stem te luisteren. Wat is voor u belangrijk? En welk aspect is belangrijker dan het andere?

Ik ontzorg u door een veelheid aan praktische zaken van u over te nemen. Ik help u om inzicht en overzicht te krijgen en te houden in een emotionele en hectische periode. Ik doe dat met betrokkenheid en empathie. Dat geeft u rust!

Kijk gerust op mijn website www.marijkewijnhoven.nl voor meer informatie. En voel u vrij om contact met mij op te nemen. Een eerste inventariserend gesprek is geheel vrijblijvend.

Ik ben executeur en gevolmachtigde. Ook kan ik als vereffenaar optreden.
Mijn klanten zijn toekomstige erflaters, nabestaanden en mensen die gaan scheiden.

Het is mijn doel mensen te helpen hun dromen te realiseren door hen zo veel als mogelijk financieel zelfstandig te laten zijn. Dat helpt om het ook mentaal te (kunnen) zijn.

Paul Janmaat

T: 0475-589001
E: paulja.1[@]planet.nl


Graag stel ik mij even aan U voor. Ik ben Paul Janmaat en heb ruim dertig jaar bij de Rabobank gewerkt in allerlei directiefuncties. Ik heb daarbij een grote ervaring opgedaan op alle financiële terreinen.

Na mijn vervroegde pensionering heb ik in mijn vrienden en kennissenkring enkele scheidingen en nalatenschappen begeleid.
Echtscheidingen en nalatenschappen kunnen grote problemen met zich mee brengen. Heel vaak gaat het goed maar in het kan ook verkeerd lopen. Emoties gaan een rol spelen en allerlei zaken die vanuit het verleden spelen komen op tafel.

Om die problemen te kunnen opklossen is het vaak van groot belang om een begeleider te hebben die dat proces in goede banen kan leiden. Die oog heeft voor de belangen van alle partijen maar die ook in staat is om boven de partijen te staan en vanuit die positie partijen bij elkaar te brengen. Die rol ligt mij erg goed en in de meeste situaties heb ik een voor alle partijen bevredigende oplossing kunnen bereiken.
Los daarvan is het afwikkelen van een nalatenschap een zeer zorgvuldig proces dat de nodige begeleiding en aandacht vraagt.

Vanuit mijn opgedane ervaring ben ik begin 2017 met heel veel plezier de opleiding tot RegisterExecuteur gaan volgen. Met deze opleiding en de ondersteuning van het hele team van RegisterExecuteur kan ik U adviseren en begeleiden bij de afwikkeling van alle nalatenschappen.

U kunt mij bereiken via 06-22954474 of 0475-589001 of via de mail paulja.1@planet.nl.

Noord-Brabant

Marinus van den Heuvel

VDH Nalatenschappen
T: 076-8883800
E: info[@]vdhnalatenschappen.nl
W: www.jdfinancialcoaching.nl


Als curator/ beschermingsbewindvoerder kom ik regelmatig situaties tegen waarbij de nalatenschap niet of niet juist is geregeld.

Aangezien er veel raakvlakken zijn met de activiteiten van de register-executeur is dit inmiddels een goede aanvulling op onze curator/beschermingsbewindvoerder activiteiten geworden.

Hierbij komt het voor dat mensen niet (meer) zelfstandig kunnen beslissen en/of onvoldoende inzage hebben in hun financiën. Hierbij is uiteraard vertrouwen en een correcte afwikkeling belangrijk. Ons curator/beschermingsbewindvoerderkantoor dient dan ook verantwoording af te leggen aan de Rechtbank waarvoor jaarlijks een audit plaatsvindt.

Als register-executeur maak ik deel uit van het concept register-executeur, een expertisedesk aangaande juridische, administratieve, financiële en fiscale zaken rondom de afwikkeling van een nalatenschap.
Al deze onderwerpen met betrekking tot uw nalatenschap zullen door mij met u worden doorgesproken, waarbij het doel zal zijn uw nalatenschap conform uw wensen af te wikkelen.

Mocht u meer informatie willen, neem dan contact met mij op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Tot ziens.

Erik Meulendijks
 
Empare
T: 06-47504800
E: info[@]empare.nu
W: www.empare.nu


Gepokt en gemazeld door de ervaring in diverse rollen in de financiële dienstverlening, kwamen voor mij veel zaken samen in het beroep van register executeur. Reden om met succes de opleiding te volgen en eind 2014 beëdigd te worden.
 

Het overlijden vormt nu eenmaal een onderdeel van het bestaan als mens. Naast praktische zaken die geregeld moeten worden zijn er ook  financiële en strategische keuzes te maken. Zo kan het openen van een digitaal nalatenschapdossier ook aanleiding zijn voor het opzetten van een levenstestament. Of volgen er uit het afwikkelen van een nalatenschap andere juridische of financiële vragen.

Als register executeur en financieel planner help ik u daar graag bij. Uiteraard tegen een redelijke vergoeding. Daar geef ik u graag meer informatie over in het eerste vrijblijvende en gratis gesprek.

Gerrie Groen
 
Groenhuijs
T: 06-20132982
E: info[@]groenhuijs.nl
W: www.groenhuijs.nl


Hoe laat u uw erfenis na? Nu voor later!

U kunt nu uw nalatenschap helder en goed regelen. Ook de situatie wanneer u onverhoopt wilsonbekwaam raakt. Daarmee creëert u rust voor uzelf en voor uw nabestaanden. Ik ondersteun u graag daarbij. Mijn expertise richt zich daarbij zowel op particulieren als op ondernemers.

Samen bespreken we uw wensen en help u bij het maken van keuzes. In uw persoonlijk Digitaal Nalatenschapsdossier registreer ik alle relevante informatie voor later. Zo nodig begeleid ik u bij de vastlegging in notariële akten.

Als u ondernemer bent blijft er na uw dood ook een bedrijf achter. De manier waarop dat voortgezet of opgeheven moet worden kan uw nabestaanden veel zorgen opleveren. Vóóraf de situatie van ná uw overlijden bespreken, een plan bedenken en zaken vastleggen geeft u en uw nabestaanden rust. Ik help u graag daarbij.

Uw erfgenamen zijn na uw overlijden verantwoordelijk voor het beheren en afwikkelen van uw nalatenschap. In een periode van verdriet is dit een extra belasting en het vraagt tijd en deskundigheid. Deze werkzaamheden kan ik verrichten wanneer u mij als executeur in uw testament benoemt. Ook kan ik in opdracht van uw erfgenamen als gevolmachtigde deze werkzaamheden uitvoeren. Ik neem hen graag alle regelwerk uit hun handen.

Als rechterhand bij erfplanning en nalatenschap sta ik voor u klaar.

Willem van der Cammen
 
GWH Assurantiegroep B.V.
T: 024-3247600
E: RegisterExecuteur[@]ghw.nl
W: www.ghw.nl


Sinds 1996 werk ik bij GHW als financieel adviseur. Als financieel adviseur heb ik een goed inzicht in de financiële situatie van mijn relaties. Daarbij kijk ik vooral ook naar de lange termijn. Het einde van iemand zijn leven hoort daar ook bij. Als RegisterExecuteur help ik u graag bij de voorbereiding van de afwikkeling van uw nalatenschap en zo nodig bij het opstellen of aanpassen van uw testament of levenstestament. Na het overlijden is de afwikkeling van de nalatenschap bij mij ook in vertrouwde handen waarbij ik u en uw nabestaanden veel werk en zorgen uit handen kan nemen.

Ik hecht veel waarde aan de lange termijn relatie die ik met een relatie opbouw. Daarbij is wederzijds vertrouwen heel belangrijk. Want vertrouwen is de basis van een gezonde samenwerking. Eerlijkheid en oprechtheid zijn daarbij voor mij heel belangrijk. Dat kunt u dan ook van mij verwachten.

Marijke Wijnhoven

Marijke Wijnhoven FP-4U
T: 06 – 54 76 25 41
E: marijke[@]marijkewijnhoven.nl
W: www.marijkewijnhoven.nl


Mijn praktijk richt zich op advies en hulp bij vragen die met afscheid te maken hebben.

Ik breng uw hart, hoofd en geld met elkaar in verbinding. Juist bij een afscheid is het belangrijk om naar uw innerlijke stem te luisteren. Wat is voor u belangrijk? En welk aspect is belangrijker dan het andere?

Ik ontzorg u door een veelheid aan praktische zaken van u over te nemen. Ik help u om inzicht en overzicht te krijgen en te houden in een emotionele en hectische periode. Ik doe dat met betrokkenheid en empathie. Dat geeft u rust!

Kijk gerust op mijn website www.marijkewijnhoven.nl voor meer informatie. En voel u vrij om contact met mij op te nemen. Een eerste inventariserend gesprek is geheel vrijblijvend.

Ik ben executeur en gevolmachtigde. Ook kan ik als vereffenaar optreden.
Mijn klanten zijn toekomstige erflaters, nabestaanden en mensen die gaan scheiden.

Het is mijn doel mensen te helpen hun dromen te realiseren door hen zo veel als mogelijk financieel zelfstandig te laten zijn. Dat helpt om het ook mentaal te (kunnen) zijn.

William Brinkley

Befinet B.V.
T: 073-5031208
E: william[@]financieelwerk.nl
W: www.financieelwerk.nl
Drs. John Mossou

Nalatenschapsdeskundige
T: 06-53757195
E: john.mossou[@]nalatenschapsdeskundige.nl
W: www.nalatenschapsdeskundige.nl


Door familie, vrienden en bekenden werd ik, ook toen ik nog geen RegisterExeceuteur, was al ingeschakeld bij het voorbereiden en afwikkelen van nalatenschappen. Het is zelfs de aanleiding geweest om gecertificeerd Register Executeur te worden.

Mijn interne drive is mensen te helpen. Ik weet uit ervaring hoe ingewikkeld, tijdrovend het kan zijn om je weg te vinden in het voorbereiden en afwikkelen van nalatenschappen. Je bent je er vermoedelijk niet van bewust dat je risico’s loopt en dat je rekening moet houden met diverse tijdslimieten of dat je te veel belasting kan betalen als je het niet goed (vooraf) regelt. Je moet een deskundig zijn op juridisch, fiscaal, financieel en administratief gebied en je moet de vaardigheden hebben om goed te kunnen plannen en organiseren en de regie te voeren. Soms moet je bij het afwikkelen van nalatenschappen kunnen omgaan met conflicten.

Niet iedereen kan of wil dat. Ik help je dan graag bij het voorbereiden en afwikkelen van de nalatenschappen.

Ik ben universitair afgestudeerd in de bedrijfseconomie (Drs). Het studeren nog niet moe heb ik vervolgens postdoctoraal accountancy gedaan en gewerkt bij een Register-Accountantskantoor, waardoor ik met cijfers, administraties, jaarrekeningen en fiscale zaken prima uit de voeten kan. Om die reden kan ik ook ondernemers uitstekend helpen. Ik heb verder de HEAO richting Economisch-Juridisch (rechten) succesvol afgerond.
Als manager bedrijfsvoering in de zorg ben ik gewend te plannen en organiseren en de regie te voeren.
Via de opleiding Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) heb ik mij o.a. gespecialiseerd in conflicthantering.
En "last but not least" ik ben RegisterExecuteur.

Ik wil graag samen met jou kijken wat je bezighoudt en wat daaraan gedaan kan worden.
Het eerste oriënterende gesprek is voor jou kosteloos, dus waarom zou je aarzelen om me te bellen?
Ik hoor graag van je !

Noord-Holland

Ronald Klaver

Bestendig Nalatenschapbeheer
T: 0229 - 29 53 26
E: info@bestendignalaten.nl
W: www.bestendignalaten.nl (in ontwikkeling)

Mijn naam is Ronald Klaver en ben als RegisterExecuteur werkzaam onder de naam Bestendig Nalatenschapbeheer. Bestendigheid is alles wat niet in zijn aard verandert. Een mens wordt geboren en zal weer sterven.

Sedert 1999 ben ik zelfstandig ondernemer. Ik heb een administratie- en belastingadviesbureau en heb mij gespecialiseerd in bedrijfsopvolgingsvraagstukken en bedrijfswaardering. Vanuit mijn praktijk heb ik gemerkt dat er behoefte is aan een vertrouwenspersoon die nabestaanden kan bijstaan bij de voorbereiding en afwikkeling van een nalatenschap.

Een overlijden kan zich aandienen ten gevolge van ouderdom, ziekte maar ook plotseling wegens een verkeersongeval of anderszins. In een situatie waarin je wordt geconfronteerd met het overlijden van een dierbare breekt een emotionele tijd aan. Naast het verdriet dat een naaste is heengegaan dient zich een aantal andere zaken aan zoals de verzorging van een uitvaart. Blijft de partner wel verzorgd achter; hoe zit het met een aangifte erfbelasting; waar bestaat een nalatenschap uit en wie heeft daar uiteindelijk recht op?

Het is raadzaam vroegtijdig te beginnen met het vastleggen van uw wensen en mogelijkheden zodat u weet dat uw vermogen later naar de juiste personen gaat. Dat u weet dat het fiscaal optimaal geregeld is. Dat u weet wie uw zaken later voortzet ingeval u zelfstandig ondernemer bent of bestuurder van een B.V.

Bij een nalatenschapsregistratie neem ik al uw wensen en mogelijkheden door en leg dit alles vast in een persoonlijk Digitaal Nalatenschap dossier. Al naar gelang de omstandigheden kunt u dit dossier up-to-date houden als zaken later aanpassing behoeven.

Het grote voordeel is dat alles op één plek digitaal wordt bijgehouden. Onnodig zoekwerk bij overlijden wordt voorkomen. Dit bespaart tijd, geld en geeft rust en zekerheid voor uw nabestaanden! Met een eigen persoonlijke inlogcode krijgen zij bovendien toegang tot dit dossier waardoor zij continue op de hoogte worden gehouden in de voortgang van de afwikkeling van de nalatenschap.

Mijn taak is het ontzorgen van uw nabestaanden. Bestendig "Het best voor nu tot aan het end".

Belt u gerust voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

John Corbeel

Corbeel accountants & adviseurs B.V.
T: 06-51898929
E: j.corbeel[@]corbeel.nl
W: www.corbeel.nl


Ik ben ruim 30 jaar werkzaam in de accountancy en fiscale aangifte-en adviespraktijk.
Als MKB accountant en Register belastingconsulent. Binnen ons kantoor hebben wij ons gespecialiseerd in Estateplanning. Ik ben dan ook ingeschreven in het REP (Register Estate Planners).
Estateplanning is het gestructureerd regelen van de overgang van vermogen naar de volgende generatie. Doel daarbij is de wensen van de erflater(s) volledig tot hun recht laten komen op een fiscaal vriendelijke manier, maar ook op de juridisch gewenste wijze.

In het verlengde van de estateplanning houd ik mij ook bezig met het voorbereiden en afwikkelen van nalatenschappen. Ik ben als gecertificeerd RegisterExecuteur aangesloten bij de Stichting RegisterExecuteurs.

Voorbereiden betekent samen met de cliënt een inventarisatie maken van de wensen met betrekking tot zijn of haar nalatenschap. De juridische aspecten en fiscale voetangels en klemmen in beeld brengen en daarbij de advisering over het wegnemen hiervan. Vastleggen van het hele spectrum in het Digitale Nalatenschapsdossier, waarbij de cliënt ook toegang tot dit elektronische dossier kan krijgen. Dit alles geeft rust.
Afwikkelen houdt in de nabestaanden terzijde staan bij het vele (regel)werk dat in een toch al emotionele periode te doen is. Daarnaast uiteraard de wensen van de erflater ten uitvoer brengen (testament, codicil, uitvaartwensen etc.) Maar ook het verzorgen van de laatste aangifte inkomstenbelasting en de aangifte erfbelasting. Tijdens dit proces worden ook alle erfgenamen continu op de hoogte gehouden van de voortgang. Nabestaanden ontzorgen, dat is daarbij mijn drive.

Bel of mail mij gerust voor een kosteloos oriënterend gesprek, waarbij ik de mogelijk prangende vragen kan beantwoorden en kan aangeven wat ik voor u kan betekenen.
Uiteraard is dit gesprek geheel vrijblijvend.

Schroom niet; uit ervaring weet ik dat het voorbereiden en afwikkelen van een nalatenschap een complexe en tijdrovende zaak is. En fiscaal is er vaak meer te besparen dan men in het algemeen denkt.

Wilma Hartog

WH Assurantiën
T: 06-53330400
E: whartog[@]wh-assurantien.nl
W: www.wh-assurantien.nl

Als RegisterExecuteur kan ik u helpen met betrekking tot de juridische, administratieve, financiële en fiscale voorbereiding en afwikkeling van uw nalatenschap. 

Dit gehele proces kan complex zijn. Bijvoorbeeld als er veel kapitaal is of er sprake is van samengestelde gezinnen of verstoorde familierelaties. Ik adviseer en ontzorg door samen met u het heden vast te leggen en de toekomst te plannen en te organiseren. 

Al 35 jaar begeleid ik hypotheek-, pensioen- en DGA-trajecten en stel ik vermogens- en financiële plannen op voor bedrijven, privépersonen en zelfstandigen. Sinds 13 jaar doe ik dit vanuit mijn eigen onderneming met een team toegewijde medewerkers. In de loop van de jaren heb ik me in verschillende onderwerpen verdiept. Vanuit een persoonlijke passie en door vragen die ik van klanten krijg. Zo ben ik ook gecertificeerd mediator waardoor ik kan bemiddelen in de juiste afwikkeling van een echtscheiding op het gebied van pensioen, hypotheek en verzekeringspolissen. 

Het geeft mij voldoening om klanten te helpen de juiste financiële keuzes te maken. Ik maak ze enerzijds bewust van hun financiële mogelijkheden, maar durf ook de risico’s te benoemen die ze bij bepaalde keuzes lopen. Uitdokteren wat een klant nodig heeft en bij hem past is waar ik veel energie van krijg. Klanten, medewerkers en zakelijke relaties geven terug dat ze mijn persoonlijke aanpak waarderen.

Ik nodig u graag uit om onder het genot van een kopje koffie kennis te maken.

Guido Albers

Albers Advies
T: 020-4496020
E: albers[@]albers-advies.nl
Sandra Kelder

Dinkgreve advies
T: 06-21502821
E: sandrakelder[@[dinkgreveadvies.nl
W: www.dinkgreveadvies.nl


Sinds 1993 ben ik werkzaam in de financiële branche. Vanaf 1999 ben ik zelfstandig ondernemer en als erkend hypothecair planner heb ik consumenten en zelfstandig ondernemers geadviseerd op het gebied van financiële planning.

Als gevolg van het  verlies van een dierbare heb ik ervaren dat het afwikkelen van een nalatenschap veel tijd kost. Mijn expertise als financieel adviseur kwam daarbij zeer goed van pas, met name als het gaat om de administratieve, financiële, juridische en fiscale consequenties.

Als RegisterExecuteur neem ik nabestaanden veel werk uit handen. Met mijn aanpak creëer ik overzicht in de administratie en financiën. Ook op het gebied van testament en levenstestament ben ik uw sparringpartner.

Patricia Jansen

Puur Executeurs
M: 06-21837666
E:info[@]puur-executeurs.nl
W: www.puurbewindvoering.nl


Iedereen heeft wel eens te maken met een dierbare die overlijdt. Heeft u dat weleens ervaren? Tijdens deze emotionele aangelegenheid komt er veel op u af! Als u een nalatenschap moet afwikkelen is het fijn om professionele hulp in te schakelen. Als RegisterExecuteur kan ik u adviseren en een nalatenschap voorbereiden en afwikkelen. U verwerkt uw verlies en ik bied juridische en financiële ondersteuning en neem deze zorg uit handen.

Ik ben Patricia Jansen en ik ben RegisterExecuteur. Naast mijn werk als RegisterExecuteur, ben ik bewindvoerder en biedt financiële ondersteuning aan personen die dit niet zelf kunnen.

Wilt u weten hoe u tijd en geld bespaart door bij PUUR Executeurs advies in te winnen?

Bel gerust, ik neem de tijd om naar u te luisteren.

Martine Glebbeek

Erfenis deskundige
T: 06-51187925
E: martine[@]erfenisdeskundige.nl
W: www.erfenisdeskundige.nl


Bij een overlijden komt er plotseling veel op iemand af. Naast de emotionele kant krijgt men ook te maken met juridische, administratieve, financiële en fiscale zaken. Er moet heel veel geregeld worden. Mijn doel is nabestaanden te ontzorgen en voor ze klaar te staan. Hierdoor ontstaat rust en kan men verder met de emotionele verwerking van het overlijden.

Sinds 1997 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening. Als financieel deskundige ben ik gespecialiseerd in de financiële en fiscaal-juridische afwikkeling van nalatenschappen en (echt)scheidingen.

Als RegisterExecuteur richt ik mij op het gebied van het voorbereiden en afwikkelen van nalatenschappen. Dit gebeurt op een deskundige, efficiënte en optimale wijze waarmee u tijd en geld bespaart.

Ik neem het graag van u over !

Roger Troost

Troost Nalatenschappen
T: 06 - 502 15 210
E: rt[@]troostnalatenschappen.nl
W: www.troostnalatenschappen.nl


Mijn naam is Roger Troost (1969). Sinds 1990 ben ik in verschillende functies binnen en buiten de accountancy werkzaam geweest. In 1998 heb ik mijn HEAO management economie en recht afgrond en sinds 2002 werkzaam als zelfstandig ondernemer. Steeds ben ik mijzelf blijven ontwikkelen door studie.

Door eigen ervaring weet ik als geen ander wat verlies van dierbaren inhoudt en wat na het overlijden allemaal geregeld moet worden, terwijl de gedachten daar helemaal niet naar staan. Ik als Register Executeur kan u daarbij adviseren en ondersteunen.

Maar waarom achteraf? Vooraf een goede inventarisatie maken van de wensen, kan zoveel bijdragen aan een snelle afwikkeling.

Ook de ondernemer sta ik bij in het voorbereiden of afwikkelen van een nalatenschap.

Ik ben aangesloten bij Stichting RegisterExecuteur en NOVEX en ben u graag van dienst in Noord Holland en Flevoland.

Marcel van Schaik

Marcel van Schaik RegisterExecuteur
T: 0297-775252
M: 06-53935389
E:vanschaik[@]fdvev.nl
W: www.fdvev.nl


Mijn naam is Marcel van Schaik en mijn bedrijf heet Marcel van Schaik RegisterExecuteur.
Ik help de nabestaanden bij alle praktische, juridische en financiële zaken omtrent de afwikkeling van de nalatenschap.
Daarnaast is het belangrijk dat mensen vooraf nadenken over wat er gebeurt als ze komen te overlijden en wat ze willen wat er gebeurt.
Misschien kan er wel erfbelasting worden bespaard of worden gezorgd dat nabestaanden goed verzorgt achterblijven.

Ik begeleid dit volledige proces en adviseer wat op basis van hun wensen en mogelijkheden het beste is. Gezinssituaties worden steeds complexer, denk aan de gevolgen van een scheiding of samengestelde gezinnen.
Als iemand een onderneming heeft is het ook van belang om na te denken over de gevolgen bij overlijden of als er door medische oorzaken zelf geen beslissingen meer genomen kan worden. Wie runt de business dan.
Ook het onderhoud van een testament: sluit deze nog wel aan bij de wensen en doelstellingen. Staan er bijvoorbeeld geen zaken in die zeer nadelige financiële gevolgen hebben voor de nabestaanden. Ook vóór overlijden zijn er risico’s waar vaak niet over nagedacht is.
Stel iemand wordt ernstig ziek of krijgt een ernstig ongeluk en is niet meer in staat om zelf beslissingen te nemen. U kunt hierbij denken aan alle bankzaken die geregeld moeten worden, medische wensen maar ook voogdij.
Als er van te voren niets is vastgelegd, kan dit een groot probleem opleveren.
Dit soort situaties bespreek ik met de klant.

Daarnaast kunnen de klant en ik dit allemaal vastleggen in het persoonlijk digitaal nalatenschap dossier en de digitale kluis. Wensen voor de uitvaart, wachtwoorden social media en alle andere financiële zaken leg je daar vast. Zodat de nalatenschap geen speurtocht meer is.
De RegisterExecuteur ontzorgt en adviseert.

Karin Vlug-Sweep

KMVB
T: 06-45450277
E: info[@]kvmb.nl
W: www.kvmb.nl


Mijn naam is Karin Vlug, ik ben zo’n 30 jaar actief werkzaam geweest in de gezondheidszorg. Naast mijn opleiding ziekenverpleging, heb ik Casemanagement, Bachelor of Social Work (BSW) ouderenzorg, HBO -Financieel zorgverlener en de opleiding RegisterExecuteur afgerond.

Mijn werkervaring bestaat uit twintig jaar verpleegkunde geriatrie en neurologie. Daarna heb ik zo’n 17 jaar als behandelaar/casemanager binnen de GGZ gewerkt en daar werkervaring en deskundigheid opgebouwd binnen de neuropsychiatrie, met name met betrekking tot de cognitieve, de psychiatrische en verslavingsproblematiek.

In 2013 ben ik mijn eigen bedrijf KVMB gestart waarbij ik mijn diensten als professioneel mentor, bewindvoerder en curator aanbied. Deze maatregel eindigt bij overlijden, mede daarom heb ik besloten de afwikkeling van het nalatenschap van begin tot einde te gaan verzorgen.

Het persoonlijk digitaal nalatenschapsdossier bij RegisterExecuteur geeft een open communicatie. De erfgenamen hebben doorlopend inzage in de voortgang bij de afwikkeling van het nalatenschap. De administratieve taken en de financiële en fiscale zaken worden zorgvuldig verzorgd. Natuurlijk legt KVMB rekening en verantwoording af over de verrichte werkzaamheden.

Bij leven kunt u het nalatenschapsdossier gebruiken om al u documenten met betrekking tot uw wensen over de nalatenschap hierin vast te leggen.

Desgewenst kan ik u hier tijdens een persoonlijk gesprek verder over informeren.

Overijssel

Alice van der Zwaag

Belasting & Advies Praktijk A. van der Zwaag
T: 033-2460698
E:info[@]belastingadviespraktijk.nl
W: www.belastingadviespraktijk.nl


Voor particulieren en ondernemers bied ik mijn expertise aan in de begeleiding van rouwprocessen en kennis en uitvoer van alle financiële en fiscale vraagstukken om zaken voor en na overlijden goed te regelen. Hierdoor kan op toekomstig te betalen erf- en schenkbelasting worden bespaard, waardoor vermogensafname wordt beperkt, voortgang van het bedrijf worden gerealiseerd en kunnen alle zaken rondom het overlijden makkelijk en snel worden georganiseerd.

Nabestaanden krijgen tijdens en na het overlijden passende hulp om alle zaken zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat er ook voor hen tijd is om bezig te zijn met het verwerken van hun verlies. Ook voor mensen die alleen zijn geeft het een geruststellend gevoel dat ze hun zaken goed geregeld weten.

Het samen invullen van een nalatenschapsplan voor het overlijden is hierbij van groot belang! Graag wil ik u uitnodigen om contact met mij op te nemen voor een gratis kennismakingsgesprek.

Edwin Loohuis

Nazorgplan
T: 0541-581035
E: info[@]regioadviescentrum.nl
W: www.nazorgplan.nl


Het digitale nalatenschapsdossier is de oplossing voor iedereen die zijn zaken goed geadministreerd wil hebben en houden. Tezamen met onze nazorgplanner vullen we het dossier. En zorgen we er voor dat alle benodigde gegevens die nu vaak in iemands hoofd zit of in iemands huis aanwezig is, goed worden vastgelegd.

Zo wordt het een overzichtelijk naslagwerk met informatie over onder meer persoonsgegevens, banken, verzekeringen, bezittingen, abonnementen, wensen etc etc.

Na een overlijden dient het dossier als een leidraad voor de boedelafwikkeling. Omdat alle belangrijk gegevens gerangschikt staan, hoeven de nabestaanden zelf niet op zoek naar alle informatie. Zij kunnen hierbij geholpen worden door de register executeur.

Wilt u meer informatie, ik vertel u er graag over.

Gertjan Brouwer

Uw gesprekspartner
T: 06-26776482
E: gertjan[@]uwgesprekspartner.nl
W: www.uwgesprekspartner.nl


In mijn contacten met klanten gaat het vaak over Vermogen en Onvermogen, Geld en Gedrag, Schenken en Ontvangen en over Nalaten. Het zijn in de praktijk vooral de senioren die rondlopen met vragen op het terrein van persoonlijke financiën en nalatenschap. Zij relativeren het leven, hebben (in)gezien dat ons verblijf hier van tijdelijke aard is en hebben ervaring met ziekte, de dood en verlies van grip op het eigen leven.

Ik zie het als mijn missie om mensen te helpen deze vragen rondom de dood en verlies van regie, niet langer als hete aardappels over het financiële bordje te schuiven, maar werkelijk stappen te zetten om de nalatenschap goed te regelen en drama’s te voorkomen voor het geval zij zelf geen besluiten meer kunnen nemen.

Ik zie mijzelf als een procesbegeleider: Ik denk met u na over uw [financiële] leven, en ook over uw [financiële] sterven. Dat doe ik op een realistische, nuchtere en vakbekwame manier. Ik help u de afwikkeling van uw nalatenschap goed voor te bereiden en zo nodig te komen tot het opstellen van een passend testament of levenstestament.

Als Register Executeur wikkel ik ook nalatenschappen af. Een bijzonder voorrecht dit voor mijn klanten en hun nabestaanden te mogen doen.

Janine Bos
 
DeMarge RegisterExecuteur
T: 0543-789654
E: janinebos[@]demarge-registerexecuteur.nl
W: www.demarge-registerexecuteur.nl

"Achter een traan van verdriet zit een glimlach van herinneringen"


Na veel verschillende werkervaringen zowel in de zorg als in de administratieve sector ben ik in 2012 als bewindvoerder gestart.
Met enige regelmaat krijg ik van rechthebbenden en hun familie de vraag of ik ook na hun overlijden de nalatenschap wil afhandelen.

Dat is voor mij de reden om de opleiding RegisterExecuteur te gaan volgen. In november 2018 heb ik deze afgesloten.
En waar nu beschermingsbewind stopt, kan een RegisterExecuteur verder. Dit zorgt voor rust voor en na overlijden.

Maar ook als u niet onder bewind staat, kan ik u helpen bij het voorbereiden en afwikkelen van uw nalatenschap. Samen kunnen we al uw wensen bespreken en vastleggen in het digitaal nalatenschapsdossier, zodat uw nabestaanden hier niet over na hoeven te denken.

Maak vrijblijvend een afspraak. We zorgen er dan samen voor dat uw nabestaanden de glimlach van herinneringen vinden.

Hanneke Bekke

Hanneke Bekke Register executeur & meer
T: 06 - 513 65 943
E: hanneke[@]hannekebekke.nl
W: www.hannekebekke.nl


Als Register Executeur help en adviseer ik met de juridische, administratieve, financiële en fiscale voorbereiding en afwikkeling van een nalatenschap. Voor rust en helderheid. Voor uzelf. Voor uw nabestaanden. In mijn werk zijn persoonlijk, begrijpelijk, integer en professioneel de leidraad.

Wim Boerman
 
Van Ree Finance Consultants BV
T: 0343-415940
E: wboerman[@]vanreefc.nl
W: www.vanreefc.nl

Een overlijden is een ingrijpende gebeurtenis. Er breekt een tijd aan waarin een verlies verwerkt moet worden. Tegelijk ook een periode waarin veel geregeld moet worden: de nalatenschap moet afgewikkeld worden. Dat voelt heel dubbel. Daarom is het goed om te weten dat u zich bij de afwikkeling door mij kunt laten bijstaan.

Laat ik mij eerst even voorstellen. Mijn naam is Wim Boerman. Sinds 2010 ben ik als adviseur verbonden aan Van Ree Finance Consultants BV, een adviesorganisatie met vestigingen in Alphen aan den Rijn, Barneveld, Doorn, Geldermalsen, Nieuwegein en Zwolle. Inmiddels houd ik mij al 25 jaar bezig met erfrecht. Mijn inschrijving in het Register Belastingadviseurs, het Register Estate Planners en het Register Executeurs staan er borg voor dat mijn vakkennis door middel van cursussen continu up-to-date wordt gehouden.

In de loop van de jaren heb ik een netwerk van deskundige en betrouwbare notarissen, makelaars, taxateurs e.d. opgebouwd. Zit er een onderneming in de nalatenschap dan heeft Van Ree Finance Consultants BV een register valuator (een deskundige op het gebied van de waardebepaling van ondernemingen) beschikbaar.

Een goede afwikkeling van een nalatenschap begint bij een goede voorbereiding. Ik leg u graag uit hoe het erfrecht werkt en beoordeel of er een (wijziging van het) testament nodig is en huwelijkse voorwaarden of samenlevingscontracten nog bij de tijd zijn en passen bij uw huidige omstandigheden. Verder kan ik een schatting maken van de verschuldigde erfbelasting met behulp van door mij zelf ontwikkelde rekenmodellen.

Kort samengevat: ik help u graag bij de voorbereiding en de afwikkeling van een nalatenschap. Dat bespaart u veel zorgen en daarbij wordt u veel (regel)werk uit handen genomen.

Sabine Zeiss

AdOtium
T: 06-44926245
E: post[@]adotium.nl
W: www.rustvooru.nl


Mijn basis zit in de zorg. Ik kijk eerst naar U en dan naar uw financiën. Daardoor kan ik u optimaal adviseren en ontzorgen.

"op het moment dat iemand wegvalt door overlijden, is er een leegte in je leven. Er is tijd nodig voor rouwen en daarna voor verder gaan. Regelzaken en financiële gevolgen van het overlijden, zijn een extra belasting in zo’n moeilijke tijd. Gun uzelf of uw nabestaanden de rust van een RegisterExecuteur"

www.rustvooru.nl

Mijn carrière begon in de geestelijke gezondheidszorg. Ik begeleidde mensen met vraagstukken waar zij in het dagelijks leven tegenaan liepen. Ik heb collega’s gecoacht en getraind en heb dit altijd met veel plezier gedaan.

Enige tijd na de geboorte van mijn dochter werd ik bewindvoerder. Een bewindvoerder regelt de financiële zaken van mensen die dat zelf niet (meer) kunnen (denk aan dementie, autisme, depressie, veel ziekenhuisopnames etc). Hierdoor kon ik vanuit huis te werken en zelf voor mijn dochter zorgen. Later bleek dat mijn sociale achtergrond gecombineerd met mijn liefde voor cijfers een ideale combinatie was voor bewindvoering.

Nu ben ik tevens RegisterExecuteur. Ook hier vind ik weer de combinatie van ontzorgen en praktische hulp. Bewindvoering en de afwikkeling van een nalatenschap passen bijzonder goed bij elkaar. Als uw zaken al in beeld zijn, kost afwikkelen minder tijd en geld.

De voorbereiding van nalatenschappen is nuttig voor iedereen. Een goede voorbereiding is het halve werk. Het geeft rust als je weet dat je zaken na overlijden netjes afgehandeld worden.

Neemt u gerust contact met mij op om te ontdekken of ik iets voor u kan betekenen.

Utrecht

Ylva Swartling
 
Ylva Swartling RegisterExecuteur
T: 070-3268566
E: ylva.swartling[@]gmail.com
W: www.ylvaswartling.nl


Ik houd mij bezig met het voorbereiden en afwikkelen van nalatenschappen.

Het voorbereiden houdt in dat ik met de client een juridische en fiscale inventarisatie en analyse maak van zijn of haar wensen met betrekking tot de nalatenschap, check of dat overeenkomt met de wensen van de client en zo nodig veranderingen voorstel om het doel te bereiken.

De afwikkeling houdt in dat ik ten behoeve van de erfgenamen de nodige instanties informeer, de schulden betaal, legaten uitkeer, mogelijke problemen oplos en het testament uitvoer zoals de erflater het gewild heeft. Daarbij neem ik vele zorgen en (regel)werk uit handen van de erfgenamen.

Ik heb een ruime juridische ervaring. Ik ben 15 jaar advocaat geweest en heb 20 jaar als bedrijfsjurist bij diverse internationale bedrijven gewerkt. Verder kan ik terugvallen op de expertise op juridisch, fiscaal en financieel gebied van de Stichting RegisterExecuteur, die ook indien nodig voor vervanging kan zorgen.

Tanny Snaar
 
Tanny Snaar RegisterExecuteur
T: 06-53143876
E: tannysnaar[@]gmail.com
W: www.tannysnaar.nl


Mijn naam is Tanny Snaar en al jarenlang actief in de Assurantiebemiddeling en Financiële Planning. Recentelijk heb ik de opleiding RegisterExecuteur gevolgd. Per 1 juli 2014 dan ook actief in dit beroep.

Vanuit mijn ervaring met klanten merkte ik op dat, na het overlijden van een naaste, men niet voldoende ruimte krijgt voor rouw. Na de uitvaart moet nog zo veel geregeld worden op administratief en financieel gebied. Vaak word ik benaderd door klanten met de vraag: weet jij iemand die ons hiermee kan helpen?
Aangezien ik mijn assurantiekantoor volledig toe kan vertrouwen aan mijn medewerkers ben ik mij persoonlijk volledig gaan richten op het beroep van executeur. Ook in de toekomst wil ik mij graag dienstbaar maken voor de maatschappij en bezig blijven met het in kaart brengen en afhandelen van nalatenschappen.

Door klanten word ik gezien als betrokken, onpartijdig, pragmatisch en sterk oplossingsgericht met kennis van wet- en regelgeving. Ik hoop deze eigenschappen te kunnen inzetten voor mijn nieuwe uitdaging.
Mijn kantoor is gevestigd in Andelst waaruit ik in de provincie Gelderland de regio Arnhem, Nijmegen en Tiel bedien.
 

John Corbeel

Corbeel accountants & adviseurs B.V.
T: 06-51898929
E: j.corbeel[@]corbeel.nl
W: www.corbeel.nl


Ik ben ruim 30 jaar werkzaam in de accountancy en fiscale aangifte-en adviespraktijk.
Als MKB accountant en Register belastingconsulent. Binnen ons kantoor hebben wij ons gespecialiseerd in Estateplanning. Ik ben dan ook ingeschreven in het REP (Register Estate Planners).
Estateplanning is het gestructureerd regelen van de overgang van vermogen naar de volgende generatie. Doel daarbij is de wensen van de erflater(s) volledig tot hun recht laten komen op een fiscaal vriendelijke manier, maar ook op de juridisch gewenste wijze.

In het verlengde van de estateplanning houd ik mij ook bezig met het voorbereiden en afwikkelen van nalatenschappen. Ik ben als gecertificeerd RegisterExecuteur aangesloten bij de Stichting RegisterExecuteurs.

Voorbereiden betekent samen met de cliënt een inventarisatie maken van de wensen met betrekking tot zijn of haar nalatenschap. De juridische aspecten en fiscale voetangels en klemmen in beeld brengen en daarbij de advisering over het wegnemen hiervan. Vastleggen van het hele spectrum in het Digitale Nalatenschapsdossier, waarbij de cliënt ook toegang tot dit elektronische dossier kan krijgen. Dit alles geeft rust.
Afwikkelen houdt in de nabestaanden terzijde staan bij het vele (regel)werk dat in een toch al emotionele periode te doen is. Daarnaast uiteraard de wensen van de erflater ten uitvoer brengen (testament, codicil, uitvaartwensen etc.) Maar ook het verzorgen van de laatste aangifte inkomstenbelasting en de aangifte erfbelasting. Tijdens dit proces worden ook alle erfgenamen continu op de hoogte gehouden van de voortgang. Nabestaanden ontzorgen, dat is daarbij mijn drive.

Bel of mail mij gerust voor een kosteloos oriënterend gesprek, waarbij ik de mogelijk prangende vragen kan beantwoorden en kan aangeven wat ik voor u kan betekenen.
Uiteraard is dit gesprek geheel vrijblijvend.

Schroom niet; uit ervaring weet ik dat het voorbereiden en afwikkelen van een nalatenschap een complexe en tijdrovende zaak is. En fiscaal is er vaak meer te besparen dan men in het algemeen denkt.

Patricia Jansen

Puur Executeurs
M: 06-21837666
E:info[@]puur-executeurs.nl
W: www.puurbewindvoering.nl


Iedereen heeft wel eens te maken met een dierbare die overlijdt. Heeft u dat weleens ervaren? Tijdens deze emotionele aangelegenheid komt er veel op u af! Als u een nalatenschap moet afwikkelen is het fijn om professionele hulp in te schakelen. Als RegisterExecuteur kan ik u adviseren en een nalatenschap voorbereiden en afwikkelen. U verwerkt uw verlies en ik bied juridische en financiële ondersteuning en neem deze zorg uit handen.

Ik ben Patricia Jansen en ik ben RegisterExecuteur. Naast mijn werk als RegisterExecuteur, ben ik bewindvoerder en biedt financiële ondersteuning aan personen die dit niet zelf kunnen.

Wilt u weten hoe u tijd en geld bespaart door bij PUUR Executeurs advies in te winnen?

Bel gerust, ik neem de tijd om naar u te luisteren.

Marijke Wijnhoven

Marijke Wijnhoven FP-4U
T: 06 – 54 76 25 41
E: marijke[@]marijkewijnhoven.nl
W: www.marijkewijnhoven.nl


Mijn praktijk richt zich op advies en hulp bij vragen die met afscheid te maken hebben.

Ik breng uw hart, hoofd en geld met elkaar in verbinding. Juist bij een afscheid is het belangrijk om naar uw innerlijke stem te luisteren. Wat is voor u belangrijk? En welk aspect is belangrijker dan het andere?

Ik ontzorg u door een veelheid aan praktische zaken van u over te nemen. Ik help u om inzicht en overzicht te krijgen en te houden in een emotionele en hectische periode. Ik doe dat met betrokkenheid en empathie. Dat geeft u rust!

Kijk gerust op mijn website www.marijkewijnhoven.nl voor meer informatie. En voel u vrij om contact met mij op te nemen. Een eerste inventariserend gesprek is geheel vrijblijvend.

Ik ben executeur en gevolmachtigde. Ook kan ik als vereffenaar optreden.
Mijn klanten zijn toekomstige erflaters, nabestaanden en mensen die gaan scheiden.

Het is mijn doel mensen te helpen hun dromen te realiseren door hen zo veel als mogelijk financieel zelfstandig te laten zijn. Dat helpt om het ook mentaal te (kunnen) zijn.

Sharon Elliott

T: 06-24784384
E: sharon[@]uw-nalatenschap.nl
W: www.uw-nalatenschap.nl (in ontwikkeling)


Mijn naam is Sharon Elliott en ik ben uw RegisterExecuteur.
Velen van ons willen zich nog helemaal niet bezighouden met hun overlijden, want daar is nog alle tijd voor toch? Totdat het te laat is. De meesten van ons hebben immers hun overlijden niet zelf in de hand. Wel kunnen we zelf bepalen hoe we alles geregeld willen hebben. Samen met u breng ik vooraf in kaart waar de nalatenschap uit bestaat en wat uw verdere wensen zijn. Wat wilt u bijvoorbeeld doen met uw huisdier? Of denkt u eens aan uw digitale leven. Op hoeveel websites bent u ingeschreven? En weten uw nabestaanden eigenlijk wel wat uw uitvaartwensen zijn? Alles wat u wilt beschrijven wordt vastgelegd in uw persoonlijke draaiboek, zodat uzelf en uw nabestaanden meer rust hebben.

Het afwikkelen van een nalatenschap kan soms erg complex zijn. Hoe fijn is het dan dat u deze zorg kunt overdragen aan één persoon die alle facetten van het afwikkelen van een nalatenschap kent. Zo heeft u meer rust en tijd en zal ik u ondersteunen in deze hectische periode.

Claartje Nienhuis-Romkes

Excellent Nalatenschapsadvies
T: 06-43877597
E:info[@]excellentadvies.nl
W: www.excellentnalatenschapsadvies.nl


Sinds 2000 werk ik als bedrijfsadviseur en coach voor twee specifieke doelgroepen namelijk ondernemers en particulieren.

Ondernemers adviseer ik bij het realiseren van hun droom, namelijk het succesvol runnen van een eigen bedrijf. U kunt daarbij denken aan het schrijven van een ondernemersplan, het verrichten van marktonderzoek, het aanvragen van financiering en het versterken van de ondernemerscompetenties. Ook adviseer ik regelmatig bij een dreigende bedrijfsbeëindiging.

Particulieren coach ik bij levensvragen, uitdagingen op de werkvloer, persoonlijk leiderschap en bij (dreigende) uitval zoals een burn-out. Mijn aanpak kenmerkt zich door rust en ruimte met als doel iemand zo gauw mogelijk weer in zijn eigen kracht te krijgen. Mensen vinden het heel belangrijk om zelf weer de regie te hebben en bewust eigen keuzes te kunnen maken. Dat versterkt de beleving van geluk en succes. In essentie droomt iedereen toch van een gelukkig leven.

Maar wat als één van uw dromen plotseling ten einde komt door ziekte of overlijden? De meeste mensen die in de kracht van hun leven zijn denken daar liever niet over na of stellen het uit.

Eén ding weet u zeker, u wilt uw omgeving niet belasten met het afhandelen van zaken na uw overlijden. Of dat nu gaat over uw uitvaart, uw nalatenschap, uw bedrijf of uw huisdieren, als Register Executeur weet ik inmiddels dat alles staat of valt met een goede voorbereiding van uw nalatenschap. Ik neem u graag stap voor stap mee in dat proces.

Ik bied eerlijk en integer advies en ben een deskundige sparringpartner. Daarnaast beschik ik over een uitgebreid netwerk van specialisten dat ik graag inzet in uw belang. Kiest u voor mij dan neem ik u graag het werk uit handen en creëer ik zoveel mogelijk rust en ruimte.

Marcel van Schaik

Marcel van Schaik RegisterExecuteur
T: 0297-775252
M: 06-53935389
E:vanschaik[@]fdvev.nl
W: www.fdvev.nl


Mijn naam is Marcel van Schaik en mijn bedrijf heet Marcel van Schaik RegisterExecuteur.
Ik help de nabestaanden bij alle praktische, juridische en financiële zaken omtrent de afwikkeling van de nalatenschap.
Daarnaast is het belangrijk dat mensen vooraf nadenken over wat er gebeurt als ze komen te overlijden en wat ze willen wat er gebeurt.
Misschien kan er wel erfbelasting worden bespaard of worden gezorgd dat nabestaanden goed verzorgt achterblijven.

Ik begeleid dit volledige proces en adviseer wat op basis van hun wensen en mogelijkheden het beste is. Gezinssituaties worden steeds complexer, denk aan de gevolgen van een scheiding of samengestelde gezinnen.
Als iemand een onderneming heeft is het ook van belang om na te denken over de gevolgen bij overlijden of als er door medische oorzaken zelf geen beslissingen meer genomen kan worden. Wie runt de business dan.
Ook het onderhoud van een testament: sluit deze nog wel aan bij de wensen en doelstellingen. Staan er bijvoorbeeld geen zaken in die zeer nadelige financiële gevolgen hebben voor de nabestaanden. Ook vóór overlijden zijn er risico’s waar vaak niet over nagedacht is.
Stel iemand wordt ernstig ziek of krijgt een ernstig ongeluk en is niet meer in staat om zelf beslissingen te nemen. U kunt hierbij denken aan alle bankzaken die geregeld moeten worden, medische wensen maar ook voogdij.
Als er van te voren niets is vastgelegd, kan dit een groot probleem opleveren.
Dit soort situaties bespreek ik met de klant.

Daarnaast kunnen de klant en ik dit allemaal vastleggen in het persoonlijk digitaal nalatenschap dossier en de digitale kluis. Wensen voor de uitvaart, wachtwoorden social media en alle andere financiële zaken leg je daar vast. Zodat de nalatenschap geen speurtocht meer is.
De RegisterExecuteur ontzorgt en adviseert.

Drs. John Mossou

Nalatenschapsdeskundige
T: 06-53757195
E: john.mossou[@]nalatenschapsdeskundige.nl
W: www.nalatenschapsdeskundige.nl


Door familie, vrienden en bekenden werd ik, ook toen ik nog geen RegisterExeceuteur, was al ingeschakeld bij het voorbereiden en afwikkelen van nalatenschappen. Het is zelfs de aanleiding geweest om gecertificeerd Register Executeur te worden.

Mijn interne drive is mensen te helpen. Ik weet uit ervaring hoe ingewikkeld, tijdrovend het kan zijn om je weg te vinden in het voorbereiden en afwikkelen van nalatenschappen. Je bent je er vermoedelijk niet van bewust dat je risico’s loopt en dat je rekening moet houden met diverse tijdslimieten of dat je te veel belasting kan betalen als je het niet goed (vooraf) regelt. Je moet een deskundig zijn op juridisch, fiscaal, financieel en administratief gebied en je moet de vaardigheden hebben om goed te kunnen plannen en organiseren en de regie te voeren. Soms moet je bij het afwikkelen van nalatenschappen kunnen omgaan met conflicten.

Niet iedereen kan of wil dat. Ik help je dan graag bij het voorbereiden en afwikkelen van de nalatenschappen.

Ik ben universitair afgestudeerd in de bedrijfseconomie (Drs). Het studeren nog niet moe heb ik vervolgens postdoctoraal accountancy gedaan en gewerkt bij een Register-Accountantskantoor, waardoor ik met cijfers, administraties, jaarrekeningen en fiscale zaken prima uit de voeten kan. Om die reden kan ik ook ondernemers uitstekend helpen. Ik heb verder de HEAO richting Economisch-Juridisch (rechten) succesvol afgerond.
Als manager bedrijfsvoering in de zorg ben ik gewend te plannen en organiseren en de regie te voeren.
Via de opleiding Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) heb ik mij o.a. gespecialiseerd in conflicthantering.
En “last but not least” ik ben RegisterExecuteur.

Ik wil graag samen met jou kijken wat je bezighoudt en wat daaraan gedaan kan worden.
Het eerste oriënterende gesprek is voor jou kosteloos, dus waarom zou je aarzelen om me te bellen?
Ik hoor graag van je !

Roelof Meijer

My Personal Finance
T: 06-53253630
S: roelofjmeijer, amersfoort
E: meijer[@]mpf.nl
W: www.mypersonalfinance.nl


Al meer dan 25 jaar begeleid ik als persoonlijk financieel planner mensen waar het gaat om hun financiële huishouding. Geld gaat altijd gepaard met emotie.
Het is boeiend om met mensen te werken aan hun doelstellingen en hen te helpen deze te bereiken.
Bij die begeleiding kom je ook in aanraking met tegenslag. Problemen met werk of relatie, ziekte en overlijden.

Hoewel ik ook al heel lang mensen adviseer over hun testament, biedt de functie van Register Executeur nu net de completering van het begeleiden van mensen tijdens hun leven. Life planning krijgt hiermee wel een heel praktische aanvulling: mensen helpen bij de voorbereiding van een toekomstig overlijden (nu alvast zaken regelen zodat de toekomstige nabestaanden straks goed verzorgd achterblijven) door de nalatenschapsregistratie EN mensen helpen, met de helikopterbenadering die een financieel planner eigen is, om een nalatenschap goed af te wikkelen. Met overzicht en ruimte voor gevoel.
Dat is mooi en dankbaar werk.

Roelof Meijer FFP CFP® rE

Alice van der Zwaag

Belasting & Advies Praktijk A. van der Zwaag
T: 033-2460698
E:info[@]belastingadviespraktijk.nl
W: www.belastingadviespraktijk.nl


Voor particulieren en ondernemers bied ik mijn expertise aan in de begeleiding van rouwprocessen en kennis en uitvoer van alle financiële en fiscale vraagstukken om zaken voor en na overlijden goed te regelen. Hierdoor kan op toekomstig te betalen erf- en schenkbelasting worden bespaard, waardoor vermogensafname wordt beperkt, voortgang van het bedrijf worden gerealiseerd en kunnen alle zaken rondom het overlijden makkelijk en snel worden georganiseerd.

Nabestaanden krijgen tijdens en na het overlijden passende hulp om alle zaken zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat er ook voor hen tijd is om bezig te zijn met het verwerken van hun verlies. Ook voor mensen die alleen zijn geeft het een geruststellend gevoel dat ze hun zaken goed geregeld weten.

Het samen invullen van een nalatenschapsplan voor het overlijden is hierbij van groot belang! Graag wil ik u uitnodigen om contact met mij op te nemen voor een gratis kennismakingsgesprek.

Sandra Kelder

Dinkgreve advies
T: 06-21502821
E: sandrakelder[@]dinkgreveadvies.nl
W: www.dinkgreveadvies.nl


Sinds 1993 ben ik werkzaam in de financiële branche. Vanaf 1999 ben ik zelfstandig ondernemer en als erkend hypothecair planner heb ik consumenten en zelfstandig ondernemers geadviseerd op het gebied van financiële planning.

Als gevolg van het  verlies van een dierbare heb ik ervaren dat het afwikkelen van een nalatenschap veel tijd kost. Mijn expertise als financieel adviseur kwam daarbij zeer goed van pas, met name als het gaat om de administratieve, financiële, juridische en fiscale consequenties.

Als RegisterExecuteur neem ik nabestaanden veel werk uit handen. Met mijn aanpak creëer ik overzicht in de administratie en financiën. Ook op het gebied van testament en levenstestament ben ik uw sparringpartner.

Manuel Kanbier

ERFplanner
T: 085- 130 1284
E: info[@]erfplanner.nl
W: www.erfplanner.nl


"Duidelijkheid over uw erfenis zorgt voor rust bij uzelf en uw nabestaanden"

Dat wil ik aan zoveel mogelijk mensen uitdragen.

Ik ben Manuel Kanbier. Ik ben Erkend Financieel adviseur en tevens RegisterExecuteur. Tijdens mijn bijna 20 jaar ervaring in de financiële dienstverlening heb ik veel zaken op financieel gebied steeds complexer zien worden. Zo ook op het gebied van erfenissen. Familiebanden worden steeds losser en ook samengestelde gezinnen komen steeds vaker voor. Tevens is er een toename van het aantal ruzies die ontstaan bij het afhandelen van de erfenis.
Vaak is onduidelijkheid over de erfenis de ontsteker van veel onenigheid. Als RegisterExecuteur help ik u niet alleen uw erfenis af te handelen maar ook om deze goed voor te bereiden. Dit zorgt voor rust, bij zowel uzelf als bij uw nabestaanden.

Wim Boerman
 
Van Ree Finance Consultants BV
T: 0343-415940
E: wboerman[@]vanreefc.nl
W: www.vanreefc.nl

Een overlijden is een ingrijpende gebeurtenis. Er breekt een tijd aan waarin een verlies verwerkt moet worden. Tegelijk ook een periode waarin veel geregeld moet worden: de nalatenschap moet afgewikkeld worden. Dat voelt heel dubbel. Daarom is het goed om te weten dat u zich bij de afwikkeling door mij kunt laten bijstaan.

Laat ik mij eerst even voorstellen. Mijn naam is Wim Boerman. Sinds 2010 ben ik als adviseur verbonden aan Van Ree Finance Consultants BV, een adviesorganisatie met vestigingen in Alphen aan den Rijn, Barneveld, Doorn, Geldermalsen, Nieuwegein en Zwolle. Inmiddels houd ik mij al 25 jaar bezig met erfrecht. Mijn inschrijving in het Register Belastingadviseurs, het Register Estate Planners en het Register Executeurs staan er borg voor dat mijn vakkennis door middel van cursussen continu up-to-date wordt gehouden.

In de loop van de jaren heb ik een netwerk van deskundige en betrouwbare notarissen, makelaars, taxateurs e.d. opgebouwd. Zit er een onderneming in de nalatenschap dan heeft Van Ree Finance Consultants BV een register valuator (een deskundige op het gebied van de waardebepaling van ondernemingen) beschikbaar.

Een goede afwikkeling van een nalatenschap begint bij een goede voorbereiding. Ik leg u graag uit hoe het erfrecht werkt en beoordeel of er een (wijziging van het) testament nodig is en huwelijkse voorwaarden of samenlevingscontracten nog bij de tijd zijn en passen bij uw huidige omstandigheden. Verder kan ik een schatting maken van de verschuldigde erfbelasting met behulp van door mij zelf ontwikkelde rekenmodellen.

Kort samengevat: ik help u graag bij de voorbereiding en de afwikkeling van een nalatenschap. Dat bespaart u veel zorgen en daarbij wordt u veel (regel)werk uit handen genomen.

Zeeland

Marinus van den Heuvel

VDH Nalatenschappen
T: 076-8883800
E: info[@]vdhnalatenschappen.nl
W: www.jdfinancialcoaching.nl


Als curator/ beschermingsbewindvoerder kom ik regelmatig situaties tegen waarbij de nalatenschap niet of niet juist is geregeld.

Aangezien er veel raakvlakken zijn met de activiteiten van de register-executeur is dit inmiddels een goede aanvulling op onze curator/beschermingsbewindvoerder activiteiten geworden.

Hierbij komt het voor dat mensen niet (meer) zelfstandig kunnen beslissen en/of onvoldoende inzage hebben in hun financiën. Hierbij is uiteraard vertrouwen en een correcte afwikkeling belangrijk. Ons curator/beschermingsbewindvoerderkantoor dient dan ook verantwoording af te leggen aan de Rechtbank waarvoor jaarlijks een audit plaatsvindt.

Als register-executeur maak ik deel uit van het concept register-executeur, een expertisedesk aangaande juridische, administratieve, financiële en fiscale zaken rondom de afwikkeling van een nalatenschap.
Al deze onderwerpen met betrekking tot uw nalatenschap zullen door mij met u worden doorgesproken, waarbij het doel zal zijn uw nalatenschap conform uw wensen af te wikkelen.

Mocht u meer informatie willen, neem dan contact met mij op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Tot ziens.

Drs. John Mossou

Nalatenschapsdeskundige
T: 06-53757195
E: john.mossou[@]nalatenschapsdeskundige.nl
W: www.nalatenschapsdeskundige.nl


Door familie, vrienden en bekenden werd ik, ook toen ik nog geen RegisterExeceuteur, was al ingeschakeld bij het voorbereiden en afwikkelen van nalatenschappen. Het is zelfs de aanleiding geweest om gecertificeerd Register Executeur te worden.

Mijn interne drive is mensen te helpen. Ik weet uit ervaring hoe ingewikkeld, tijdrovend het kan zijn om je weg te vinden in het voorbereiden en afwikkelen van nalatenschappen. Je bent je er vermoedelijk niet van bewust dat je risico’s loopt en dat je rekening moet houden met diverse tijdslimieten of dat je te veel belasting kan betalen als je het niet goed (vooraf) regelt. Je moet een deskundig zijn op juridisch, fiscaal, financieel en administratief gebied en je moet de vaardigheden hebben om goed te kunnen plannen en organiseren en de regie te voeren. Soms moet je bij het afwikkelen van nalatenschappen kunnen omgaan met conflicten.

Niet iedereen kan of wil dat. Ik help je dan graag bij het voorbereiden en afwikkelen van de nalatenschappen.

Ik ben universitair afgestudeerd in de bedrijfseconomie (Drs). Het studeren nog niet moe heb ik vervolgens postdoctoraal accountancy gedaan en gewerkt bij een Register-Accountantskantoor, waardoor ik met cijfers, administraties, jaarrekeningen en fiscale zaken prima uit de voeten kan. Om die reden kan ik ook ondernemers uitstekend helpen. Ik heb verder de HEAO richting Economisch-Juridisch (rechten) succesvol afgerond.
Als manager bedrijfsvoering in de zorg ben ik gewend te plannen en organiseren en de regie te voeren.
Via de opleiding Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) heb ik mij o.a. gespecialiseerd in conflicthantering.
En “last but not least” ik ben RegisterExecuteur.

Ik wil graag samen met jou kijken wat je bezighoudt en wat daaraan gedaan kan worden.
Het eerste oriënterende gesprek is voor jou kosteloos, dus waarom zou je aarzelen om me te bellen?
Ik hoor graag van je !

Erik Meulendijks
 
Empare
T: 06-47504800
E: info[@]empare.nu
W: www.empare.nu


Gepokt en gemazeld door de ervaring in diverse rollen in de financiële dienstverlening, kwamen voor mij veel zaken samen in het beroep van register executeur. Reden om met succes de opleiding te volgen en eind 2014 beëdigd te worden.

Het overlijden vormt nu eenmaal een onderdeel van het bestaan als mens. Naast praktische zaken die geregeld moeten worden zijn er ook  financiële en strategische keuzes te maken. Zo kan het openen van een digitaal nalatenschapdossier ook aanleiding zijn voor het opzetten van een levenstestament. Of volgen er uit het afwikkelen van een nalatenschap andere juridische of financiële vragen.

Als register executeur en financieel planner help ik u daar graag bij. Uiteraard tegen een redelijke vergoeding. Daar geef ik u graag meer informatie over in het eerste vrijblijvende en gratis gesprek.

Zuid-Holland

Ylva Swartling
 
Ylva Swartling RegisterExecuteur
T: 070-3268566
E: ylva.swartling[@]gmail.com
W: www.ylvaswartling.nl


Ik houd mij bezig met het voorbereiden en afwikkelen van nalatenschappen.

Het voorbereiden houdt in dat ik met de client een juridische en fiscale inventarisatie en analyse maak van zijn of haar wensen met betrekking tot de nalatenschap, check of dat overeenkomt met de wensen van de client en zo nodig veranderingen voorstel om het doel te bereiken.

De afwikkeling houdt in dat ik ten behoeve van de erfgenamen de nodige instanties informeer, de schulden betaal, legaten uitkeer, mogelijke problemen oplos en het testament uitvoer zoals de erflater het gewild heeft. Daarbij neem ik vele zorgen en (regel)werk uit handen van de erfgenamen.

Ik heb een ruime juridische ervaring. Ik ben 15 jaar advocaat geweest en heb 20 jaar als bedrijfsjurist bij diverse internationale bedrijven gewerkt. Verder kan ik terugvallen op de expertise op juridisch, fiscaal en financieel gebied van de Stichting RegisterExecuteur, die ook indien nodig voor vervanging kan zorgen.

John Corbeel

Corbeel accountants & adviseurs B.V.
T: 06-51898929
E: j.corbeel[@]corbeel.nl
W: www.corbeel.nl


Ik ben ruim 30 jaar werkzaam in de accountancy en fiscale aangifte-en adviespraktijk.
Als MKB accountant en Register belastingconsulent. Binnen ons kantoor hebben wij ons gespecialiseerd in Estateplanning. Ik ben dan ook ingeschreven in het REP (Register Estate Planners).
Estateplanning is het gestructureerd regelen van de overgang van vermogen naar de volgende generatie. Doel daarbij is de wensen van de erflater(s) volledig tot hun recht laten komen op een fiscaal vriendelijke manier, maar ook op de juridisch gewenste wijze.

In het verlengde van de estateplanning houd ik mij ook bezig met het voorbereiden en afwikkelen van nalatenschappen. Ik ben als gecertificeerd RegisterExecuteur aangesloten bij de Stichting RegisterExecuteurs.

Voorbereiden betekent samen met de cliënt een inventarisatie maken van de wensen met betrekking tot zijn of haar nalatenschap. De juridische aspecten en fiscale voetangels en klemmen in beeld brengen en daarbij de advisering over het wegnemen hiervan. Vastleggen van het hele spectrum in het Digitale Nalatenschapsdossier, waarbij de cliënt ook toegang tot dit elektronische dossier kan krijgen. Dit alles geeft rust.
Afwikkelen houdt in de nabestaanden terzijde staan bij het vele (regel)werk dat in een toch al emotionele periode te doen is. Daarnaast uiteraard de wensen van de erflater ten uitvoer brengen (testament, codicil, uitvaartwensen etc.) Maar ook het verzorgen van de laatste aangifte inkomstenbelasting en de aangifte erfbelasting. Tijdens dit proces worden ook alle erfgenamen continu op de hoogte gehouden van de voortgang. Nabestaanden ontzorgen, dat is daarbij mijn drive.

Bel of mail mij gerust voor een kosteloos oriënterend gesprek, waarbij ik de mogelijk prangende vragen kan beantwoorden en kan aangeven wat ik voor u kan betekenen.
Uiteraard is dit gesprek geheel vrijblijvend.

Schroom niet; uit ervaring weet ik dat het voorbereiden en afwikkelen van een nalatenschap een complexe en tijdrovende zaak is. En fiscaal is er vaak meer te besparen dan men in het algemeen denkt.

Peter Ruysbroek

Advies in geldzaken
T: 06-29242760
E: info[@]adviesingeldzaken.nl
W: www.adviesingeldzaken.nl
Netty Jacobs

Jacobs Nalatenschapsadvies en Register Executeurs
T: 06-15606982
E: nalatenschapsadvies[@]gmail.com


Mijn naam is Netty Jacobs. Tijdens mijn carrière bij een van de grootste banken van Nederland besloot ik om voor mezelf te beginnen als RegisterExecuteur.
 
“Weet u precies wat u geregeld heeft in uw testament?
En: is het nog steeds het testament dat het best bij u past?”


Deze vraag heb ik ontelbare keren gesteld in de gesprekken die ik jarenlang voerde met mijn klanten als accountmanager Private Banking. Het merendeel van de mensen die ik gesproken heb, kon geen duidelijk antwoord geven op deze vraag. Of er was geen testament, of men wist het ‘ongeveer’. Werk te doen dus!

Toen ik de kans kreeg om een opleiding te volgen tot RegisterExecuteur heb ik geen moment getwijfeld. In 2016 heb ik de opleiding afgerond en ik ben opgenomen in het register voor RegisterExecuteurs.

In mijn rol als RegisterExecuteur kijk ik naar de juridische kant, de fiscale gevolgen en de zakelijke aspecten van uw nalatenschap. Ik ontzorg u en uw erfgenamen in de voorbereiding en de afwikkeling van uw nalatenschap.

Wim Boerman
 
Van Ree Finance Consultants BV
T: 0343-415940
E: wboerman[@]vanreefc.nl
W: www.vanreefc.nl

Een overlijden is een ingrijpende gebeurtenis. Er breekt een tijd aan waarin een verlies verwerkt moet worden. Tegelijk ook een periode waarin veel geregeld moet worden: de nalatenschap moet afgewikkeld worden. Dat voelt heel dubbel. Daarom is het goed om te weten dat u zich bij de afwikkeling door mij kunt laten bijstaan.

Laat ik mij eerst even voorstellen. Mijn naam is Wim Boerman. Sinds 2010 ben ik als adviseur verbonden aan Van Ree Finance Consultants BV, een adviesorganisatie met vestigingen in Alphen aan den Rijn, Barneveld, Doorn, Geldermalsen, Nieuwegein en Zwolle. Inmiddels houd ik mij al 25 jaar bezig met erfrecht. Mijn inschrijving in het Register Belastingadviseurs, het Register Estate Planners en het Register Executeurs staan er borg voor dat mijn vakkennis door middel van cursussen continu up-to-date wordt gehouden.

In de loop van de jaren heb ik een netwerk van deskundige en betrouwbare notarissen, makelaars, taxateurs e.d. opgebouwd. Zit er een onderneming in de nalatenschap dan heeft Van Ree Finance Consultants BV een register valuator (een deskundige op het gebied van de waardebepaling van ondernemingen) beschikbaar.

Een goede afwikkeling van een nalatenschap begint bij een goede voorbereiding. Ik leg u graag uit hoe het erfrecht werkt en beoordeel of er een (wijziging van het) testament nodig is en huwelijkse voorwaarden of samenlevingscontracten nog bij de tijd zijn en passen bij uw huidige omstandigheden. Verder kan ik een schatting maken van de verschuldigde erfbelasting met behulp van door mij zelf ontwikkelde rekenmodellen.

Kort samengevat: ik help u graag bij de voorbereiding en de afwikkeling van een nalatenschap. Dat bespaart u veel zorgen en daarbij wordt u veel (regel)werk uit handen genomen.

Pyc Mori-Hemerik

Balans Professional Organizing
T: 010-4151049
E: pyc[@]balansproforganizing.nl
W: www.balansproforganizing.nl

Drs. John Mossou

Nalatenschapsdeskundige
T: 06-53757195
E: john.mossou[@]nalatenschapsdeskundige.nl
W: www.nalatenschapsdeskundige.nl


Door familie, vrienden en bekenden werd ik, ook toen ik nog geen RegisterExeceuteur, was al ingeschakeld bij het voorbereiden en afwikkelen van nalatenschappen. Het is zelfs de aanleiding geweest om gecertificeerd Register Executeur te worden.

Mijn interne drive is mensen te helpen. Ik weet uit ervaring hoe ingewikkeld, tijdrovend het kan zijn om je weg te vinden in het voorbereiden en afwikkelen van nalatenschappen. Je bent je er vermoedelijk niet van bewust dat je risico’s loopt en dat je rekening moet houden met diverse tijdslimieten of dat je te veel belasting kan betalen als je het niet goed (vooraf) regelt. Je moet een deskundig zijn op juridisch, fiscaal, financieel en administratief gebied en je moet de vaardigheden hebben om goed te kunnen plannen en organiseren en de regie te voeren. Soms moet je bij het afwikkelen van nalatenschappen kunnen omgaan met conflicten.

Niet iedereen kan of wil dat. Ik help je dan graag bij het voorbereiden en afwikkelen van de nalatenschappen.

Ik ben universitair afgestudeerd in de bedrijfseconomie (Drs). Het studeren nog niet moe heb ik vervolgens postdoctoraal accountancy gedaan en gewerkt bij een Register-Accountantskantoor, waardoor ik met cijfers, administraties, jaarrekeningen en fiscale zaken prima uit de voeten kan. Om die reden kan ik ook ondernemers uitstekend helpen. Ik heb verder de HEAO richting Economisch-Juridisch (rechten) succesvol afgerond.
Als manager bedrijfsvoering in de zorg ben ik gewend te plannen en organiseren en de regie te voeren.
Via de opleiding Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) heb ik mij o.a. gespecialiseerd in conflicthantering.
En “last but not least” ik ben RegisterExecuteur.

Ik wil graag samen met jou kijken wat je bezighoudt en wat daaraan gedaan kan worden.
Het eerste oriënterende gesprek is voor jou kosteloos, dus waarom zou je aarzelen om me te bellen?
Ik hoor graag van je !

Hans Kouwenhoven
 
Stichting Veritas Vertegenwoordiging
T: 010 - 2110233
E: nalatenschappen[@]stichtingveritas.nl 
W: www.veritasvertegenwoordiging.nl
Patricia Speelmans
 
Stichting Veritas Vertegenwoordiging
T: 010 - 2110233
E: nalatenschappen[@]stichtingveritas.nl 
W: www.veritasvertegenwoordiging.nl


Voor veel mensen is het vanzelfsprekend de zaken bij leven goed te regelen: de woning, het werk, levensverzekeringen, pensioenen enz. Hoe zit het met de zaken die u al kunt regelen voor na uw overlijden? Heeft u daar al aan gedacht?

In de praktijk en tijdens de opleiding tot Register Executeur heb ik gemerkt hoe belangrijk het is de zaken voor ná het overlijden goed te regelen. Waarom is dat belangrijk? Het geeft u en uiteindelijk uw nabestaanden veel rust. U neemt als het ware de zorg hierover van uw nabestaanden weg. Ik wil graag, in samenwerking met stichting Register Executeur, úw zorgen hierover wegnemen. Zodat u, met die zekerheid in uw achterhoofd, nog een lang en gelukkig leven kunt leiden.

Ik ben inmiddels ruim 7 jaar werkzaam bij Stichting Veritas Vertegenwoordiging (voorheen Stichting De Rotonde), een groot bewindvoerderskantoor, waarvan 3 jaar op de afdeling Rekening en Verantwoording en ruim 4 jaar op de afdeling Nalatenschappen.

Wilt u uw zaken netjes en accuraat geregeld hebben en houdt u van de Rotterdamse no-nonsens mentaliteit van geen woorden maar daden, dan bent u bij mij aan het goede adres.

Sheila Kroon

Kroon Juridische Dienstverlening
T: 06-52238418
E: info[@]kroonenpartners.com
W: www.kroonjd.nl


Mijn naam is Sheila Kroon. Na mijn studie bedrijfsrecht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam ben ik mijn eigen bedrijf gestart genaamd Kroon Juridische Dienstverlening.

Als jurist help ik mensen met problemen op zowel persoonlijk als zakelijk gebied. In mijn rol als RegisterExecuteur begeleid ik mensen bij de juridische, administratieve, financiële en fiscale voorbereiding en afwikkeling van hun nalatenschap. Ik vind het belangrijk om samen met mijn cliënt naar
zijn/haar wensen te kijken zodat mijn cliënt alles goed
kan voorbereiden en wordt ontzorgd voor nu en later.

Heb je weleens nagedacht over jouw nalatenschap?

Hilda Ouwehand

Hoevens Makelaardij
T: 0318-672525
E: hilda[@]hoevens.nl
W: www.hoevens.nl
Marcel van Schaik

Marcel van Schaik RegisterExecuteur
T: 0297-775252
M: 06-53935389
E:vanschaik[@]fdvev.nl
W: www.fdvev.nl


Mijn naam is Marcel van Schaik en mijn bedrijf heet Marcel van Schaik RegisterExecuteur.
Ik help de nabestaanden bij alle praktische, juridische en financiële zaken omtrent de afwikkeling van de nalatenschap.
Daarnaast is het belangrijk dat mensen vooraf nadenken over wat er gebeurt als ze komen te overlijden en wat ze willen wat er gebeurt.
Misschien kan er wel erfbelasting worden bespaard of worden gezorgd dat nabestaanden goed verzorgt achterblijven.

Ik begeleid dit volledige proces en adviseer wat op basis van hun wensen en mogelijkheden het beste is. Gezinssituaties worden steeds complexer, denk aan de gevolgen van een scheiding of samengestelde gezinnen.
Als iemand een onderneming heeft is het ook van belang om na te denken over de gevolgen bij overlijden of als er door medische oorzaken zelf geen beslissingen meer genomen kan worden. Wie runt de business dan.
Ook het onderhoud van een testament: sluit deze nog wel aan bij de wensen en doelstellingen. Staan er bijvoorbeeld geen zaken in die zeer nadelige financiële gevolgen hebben voor de nabestaanden. Ook vóór overlijden zijn er risico’s waar vaak niet over nagedacht is.
Stel iemand wordt ernstig ziek of krijgt een ernstig ongeluk en is niet meer in staat om zelf beslissingen te nemen. U kunt hierbij denken aan alle bankzaken die geregeld moeten worden, medische wensen maar ook voogdij.
Als er van te voren niets is vastgelegd, kan dit een groot probleem opleveren.
Dit soort situaties bespreek ik met de klant.

Daarnaast kunnen de klant en ik dit allemaal vastleggen in het persoonlijk digitaal nalatenschap dossier en de digitale kluis. Wensen voor de uitvaart, wachtwoorden social media en alle andere financiële zaken leg je daar vast. Zodat de nalatenschap geen speurtocht meer is.
De RegisterExecuteur ontzorgt en adviseert.

Wilt u weten hoe u RegisterExecuteur wordt?